Fotbal Dennis Man rămâne la Parma: „Vreau să joc la cel mai înalt nivel”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Internaționalul român în vârstă de 25 de ani este pregătit să evolueze în calitate de jucător al selecționatei României, după succesul atins în Italia.



Fotbalistul român, Dennis Man, a reușit să pună umărul la promovarea echipei Parma în prima divizie de fotbal italiană, în sezonul 2023-2024.

Dennis a spus clar și răspicat: „Vreau să continui să joc în Serie A”

Internaționalul român a răspuns câtorva întrebări cu privire la viitoarele meciuri ale echipei naționale ale României de la EURO 2024, menționând, totodată, că își dorește să continue evoluția în tricoul celor de la Parma.

„Un sezon bun, pentru mine a fost un sezon bun, sunt fericit că am îndeplinit obiectivul echipei (n.r. - la clubul Parma), acela de a promova (n.r. - în Serie A). Suntem fericiți. Personal, puteam să fac şi mai bine, dar per total sunt fericit cu ceea ce am făcut.

În primul rând, vreau să continui să joc în Serie A. Am avut trei ani în Serie B și știu ce înseamnă. Vreau să joc la cel mai mai înalt nivel, de a evolua cu Parma în Serie A”, a afirmat Dennis Man, pentru FRF TV.

Man se așteaptă la prestații pozitive, în calitate de „tricolor”

Întrebat ce fel de așteptări are înainte de a lua startul la competiția din Germania (14 iunie - 14 iulie), jucătorul român a declarat că unitatea grupului care s-a construit în interiorul selecționatei României reprezintă cheia succesului, sperând ca el și coechipierii săi să facă o figură frumoasă.

„Încrezător, în primul rând. Foarte încrezător, am încredere în grup, în colegii mei. Ca așteptare... cred că toți ne așteptăm să facem meciuri bune și să ieșim din grupă. Cred că punctul forte este grupul, întodeauna: suntem uniți, se vede acest lucru pe teren și ne simțim foarte bine...Sperăm ca la EURO să se vadă acest lucru, unitatea și să continuăm, cum am făcut-o până acum.”, a spus Dennis Man.

Lotul preliminar al echipei naționale și programul meciurilor amicale ale României pot fi consultate AICI.

De asemenea, Man a spus că nu are nicio superstiție înainte de a intra pe terenul de fotbal: „Îmi place să fiu relaxat înainte de meci, să fiu cu mintea limpede, nu mă gândesc prea mult la presiune - nimic special”, continuând să declare că „tricolorii” vor da tot ce este mai bun pentru a ajunge la rezultate pozitive, în cadrul Campionatului European: „Cred că avem o grupă cu adversari dificili, dar cred că dacă vom merge concentrați pe ceea ce avem de făcut, cu siguranță vom face meciuri bune. La EURO, vreau să ne calificăm mai departe și să facem meciuri bune.”, a concluzionat jucătorul celor de la Parma.

CITEȘTE ȘI Marius Man a dezvăluit secretul calificării la EURO 2024. Speră la rezultate bune în meciurile amicale ale României

Programul României la EURO 2024

- Luni, 17 iunie: România – Ucraina (München, 16:00)

- Sâmbătă, 22 iunie: Belgia – România (Köln, 22:00)

- Miercuri, 26 iunie: Slovacia – România (Frankfurt, 19:00)

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?