Superliga Romaniei Dennis Politic, sincer după salvarea de la retrogradare: „Cel mai urât meci în care am jucat în viața mea”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Jucătorul „câinilor roșii” a făcut descrierea ultimului meci din Superliga României, în urma căruia Dinamo București a reușit să se salveze de la retrogradare.Meciul de retur din barajul pentru menținere/promovare în SuperLigă dintre FK Csikszereda Miercurea Ciuc și Dinamo București s-a încheiat cu o remiză, scor 0-0.

Politic rămâne la Dinamo?

Dennis Politic a discutat despre ceea ce s-a întâmplat în meciul cu ciucanii de luni seară, recunoscând că jocul arătat în partida de retur a fost unul slab: „Ne-am atins obiectivul pentru care am venit aici. Sincer să fiu, cred că este cel mai urât meci în care am jucat în viața mea. Cred că este singurul meci în care am jucat 90 minute în apărare... Cât m-am aparat în seara asta...Dar am rămas în SuperLiga, asta e tot ce contează! Am pierdut multe puncte pe final de meci, trebuia mai multă concentrare.”, a spus Politic.

De asemenea, Dennis a spus că sunt șanse ca el să rămână la clubul din „Ștefan cel Mare”: „Nu a fost un meci plăcut nici pentru noi, nici pentru fani, cărora le mulțumim că au venit până aici. Trebuie să fim fericiți că ne-am atins obiectivul. Deocamdată, mă bucur... și de mâine o să discut cu Andrei (n.r. - Nicolescu), cu conducerea. (n.r. - Este și continuarea la Dinamo o variantă?) Bineînțeles”, a spus Dennis Politic, după meciul câștigat în fața celor de la Csikszereda.

Dinamo rămâne în SuperLigă

Dinamo București s-a impus, în prima confruntare cu FK Csikszereda Miercurea Ciuc, cu scorul de 2-0, pe Arena Națională, în fața a peste 30.000 de spectatori. Partida de luni seară, din returul barajului, s-a încheiat cu o remiză, scor 0-0, pe terenul celor de la Miercurea Ciuc. 

Astfel, Dinamo București se alătură formației FC Botoșani, ambele echipe din SuperLiga României reușind să se salveze de la retrogradare.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel