Superliga Romaniei Dennis Politic, fotbalist de play-off? Șansele de a rămâne la Dinamo. „Eu cred că pleacă!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Dinamo București a învins-o, luni seară, pe AFK Csikszereda cu 2-0, în prima manșă a barajului pentru promovare/menținere în SuperLigă, returul fiind programat la Miercurea Ciuc, pe 27 mai.



Basarab Panduru: „Eu l-aș lua pe Abdallah!”

Panduru crede că cel puțin doi fotbaliști importanți ai formației Dinamo ar putea schimba echipa din sezonul următor, acesta nominalizându-i pe Hakim Abdallah (26 de ani) și Dennis Politic (24 de ani).

Hakim Abdallah a reușit să înscrie cinci goluri în acest sezon pentru formația „alb-roșie”, iar Panduru crede că atacantul ar face o prestație frumoasă în tricoul celor de la CFR Cluj. 

„Mă uitam la Abdallah. Crezi că e jucător de CFR Cluj? Eu l-aș lua pe Abdallah, nu pe Safranko, joacă și bandă, joacă și vârf. Are viteză, joacă și vârf. Joacă și extremă dreaptă, iar acolo îl ai pe Deac, te bați cu Deac. Uite, Abdallah - Bîrligea - Otele, crezi că arată rău?”, a spus Panduru.

Panduru, despre Politic: „Se vede că omul are calitate...”

Dennis Politic a reușit să înscrie ambele goluri în confruntarea cu formația Csikszereda Miercurea Ciuc, marcând șase goluri și două pase decisive în acest sezon, în tricoul lui Dinamo. De aceea, Panduru crede că jucătorul în vârstă de 24 de ani se va despărți cât mai curând de „câinii roșii”.

„Cred că nu-i mai vine să mai fie la Dinamo și în sezonul următor. El acum joacă fotbal, mereu am spus că are calitate, ia mingea, nu cade, joacă fotbal, nu face precum alți jucători să cadă.

El ia mingea, intră, golul al doilea a fost uimitor (n.r. - cu Miercurea Ciuc). Se vede că omul are calitate. 24 de ani are? Mi se pare că trebuie să joace în play-off. Nu știu ce contract are.

Politic, dacă ar putea, cred că s-ar duce în altă parte. Dinamo să ceară pentru Politic exact cât s-a cerut pentru Ștefănescu acum doi, trei ani, 300 - 400 - 500.000 (n.r. - euro). Eu presupun că nu e cea mai serioasă opțiune (n.r. - ca Politic să semneze prelungirea cu Dinamo). 

Eu cred că pleacă. Vom vedea. Acum aude și el de 'grăsanele' alea de contracte. Politic îi datorează ceva lui Dinamo, dar i-a și dat”, a mai spus Basarab Panduru, la OrangeSport

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?