Superliga Romaniei Dennis Politic, optimist pentru sezonul viitor: „Cu ajutorul lui Dumnezeu să prindem play-off-ul!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fotbalistul formației din „Ștefan cel Mare” a oferit o serie de declarații la reunirea lotului, având gânduri pozitive despre următorul sezon al Superligii.



Clubul Dinamo București a suferit din toate punctele de vedere în sezonul ce tocmai s-a încheiat, salvarea de la retrogradare fiind singurul obiectiv care s-a realizat, la finele sezonului actual al SuperLigii.

Confruntați cu numeroase momente în care au încasat goluri în ultimele minute ale partidelor jucate, fotbaliștii dinamoviști au încercat să joace la cel mai înalt nivel al primei divizii de fotbal, dar au ajuns la stadiul de a fi la un pas de a retrograda direct în Liga 2.

Cu toate acestea, formația lui Zeljko Kopic a reușit, în cele două meciuri de baraj pentru menținere/promovare în SuperLiga, să salveze echipa „alb-roșie” de la retrogradare. Dinamo București a reușit să câștige barajul învigând FK Csikszereda Miercurea Ciuc în tur (scor 2-0), în timp ce meciul de retur s-a încheiat cu scorul 0-0.

Dennis Politic: „Sunt aici, deci continui”

Dennis Politic, cel care a înscris golurile decisive în meciul de tur al barajului, a revenit la antrenamente în tricoul alb-roșu, după multe dezbateri privind continuarea sau nu a acestuia la echipa „câinilor”.

„A fost scurtă vacanța, dar benefică. Cred că după un sezon destul de dificil din punct de vedere fizic și mental chiar aveam nevoie. Mă bucur că, deși a fost scurtă, am reușit să plec și să mă relaxez un pic.

Da, sunt aici, deci continui. Bineînțeles, sperăm ca sezonul acesta să fie mai bun decât cel trecut și de astăzi începem din nou munca. Abia am ajuns, deocamdată nu am văzut fețe noi. Abia aștept să mă reîntâlnesc cu colegii și să văd ceva băieți noi aici.

Îmi propun să am un sezon mai bun decât precedentul, să terminăm mai sus, să nu se mai pună problema să ne batem la retrogradare și eu personal să am mai multe reușite și să rămân sănătos. Cu ajutorul lui Dumnezeu să prindem play-off-ul, de ce nu?”, a declarat Politic, la reunirea lotului lui Dinamo București.

Și Ahmed Bani este optimist în ceea ce privește noul sezon, aducând în discuție scurta vacanță pe care au avut-o jucătorii dinamoviști, după încheierea stagiunii 2023/2024.

„Normal că sunt mai optimist, nu-i normal? E un nou început, trebuie să fim mai optimiști. Deocamdată mi-am văzut prietenii, doi colegi și atât. Cam scurtă vacanța, dar asta e, nu avem ce să facem.

Nici noi nu cred că mai suportăm încă un baraj, nu ne dorim, dar sper și cred că anul acesta o să fie mult mai bine. Deocamdată nu ne-am setat obiectivele, dar sperăm că vom fi mai sus.”, a spus Ahmed Bani, potrivit gsp.ro

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?