Superliga Romaniei Dennis Politic, pregătit de duelul cu Csikszereda. „Ne așteptăm la un meci de luptă”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fotbalistul „câinilor roșii” consideră că echipa sa are întâietate în meciul de retur al barajului de menținere/promovare în SuperLiga, dar este conștient de forța adversarilor săi.



Dennis Politic crede în șansa echipei Dinamo de a se salva

Fotbalistul dinamovist Dennis Politic a afirmat că el, alături de colegii săi, va începe meciul de retur cu formația Csikszereda cu prima șansă, după victoria obținută în fața ciucanilor, pe Arena Națională, scor 2-0, în partida tur a barajului de menținere/promovare în SuperLigă.

„Va fi un meci foarte greu, ne așteptăm la un meci de luptă, la ostilitate din partea lor, deși sunt mulți suporteri de-ai noștri care vor merge la meci. Vom merge montați 100% pentru a obține o nouă victorie. Am făcut un meci foarte bun în tur, am obținut victoria, dar este total diferit ceea ce ne așteaptă la Miercurea Ciuc.

Nu mai contează ceea ce s-a întâmplat în tur. Sunt sigur că ei vor da totul, va fi un meci mult mai dificil. Trebuie să fim foarte concentrați. 2-0 este cel mai periculos scor din fotbal, nu ne permitem să mergem relaxați”, a spus Politic, în conferința de presă premergătoare meciului contra reprezentantei celei de-a doua divizii de fotbal.

CITEȘTE ȘI Andrei Nicolescu infirmă plecarea lui Dennis Politic de la Dinamo. „Îi dăm un salariu mai bun”

Politic e precaut: „Trebuie să avem grijă!”

„Am văzut că sunt foarte periculoși pe contraatac. În primul rând cu asta trebuie să avem grijă. Acum cred că vor ieși mai mult la joc, pentru că sunt nevoiți să atace în retur. Va fi un meci mai deschis, mai frumos și poate vom avea mai multe șanse de a da gol și vom încerca să le speculăm.

Cred că noi plecăm cu prima șansă. Nu cred că Dinamo trebuia să fie în această situație, să ne luptăm pentru a ne salva de la retrogradare, dar aici suntem și trebuie să fim toți foarte fericiți dacă ne salvăm. Și din punctul meu de vedere ne vom salva 100%”, a mai spus mijlocașul dinamovist, citat de Agerpres.

Dinamo București înfruntă Csikszereda Miercurea Ciuc în meciul de retur, luni, de la ora 20:00, pe terenul celor de la Miercurea Ciuc. 

În celălalt meci de baraj, CS Mioveni primește vizita celor de la FC Botoșani, partida de tur a barajului finalizându-se cu victoria botoșănenilor, scor 1-0. Meciul de retur are loc vineri, de la ora 20:00, pe Stadionul Orășenesc.

CITEȘTE ȘI Zeljko Kopic își află viitorul la echipă, după meciul retur cu Csikszereda: „Eu sunt concentrat pe munca mea”

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?