Superliga Romaniei Dennis Politic, supărat foc după un nou gol încasat în prelungiri: „Deja este penibil!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Dinamo București a primit din nou gol în prelungirile partidei, de această dată cu FC Botoșani, scor 1-2, jucătorii „câinilor roșii” fiind dezamăgiți de ghinionul pe care îl trăiesc la finalul meciurilor.



Dennis Politic înțelege gravitatea problemelor „Suntem foarte supărați”

Formația FC Botoșani a dat lovitura pe final de partidă, pe teren propriu, când a înscris prin Sebastian Mailat, păstrând trei puncte acasă.

Dennis Politic, unul dintre jucătorii de bază ai „câinilor roșii”, a oferit declarații la finalul meciului de pe terenul celor de la Botoșani despre ceea ce simt el și colegii săi, mai ales în contextul în care ultimele meciuri s-au încheiat prin încasarea de goluri, în prelungirile partidelor.

„Un meci foarte frustrant pentru noi, e greu. știam că va fi greu, orice meci e greu din play-out. Suntem foarte supărați. Nici nu știu ce să spun, deja este penibil și aici suntem toți implicați. Nu arăt cu degetul, toți suntem implicați, dar ceva nu este în regulă...”, a spus Politic.

Meciul cu ilfovenii, „pe viață și pe moarte”

„Urmează un meci cu Voluntari, acela va fi pe viață și pe moarte. Mai avem speranță, mai sunt trei meciuri de jucat, dar e greu să te ridici mental cu meciuri ca acestea care te storc mental că pierzi în ultimele minute. Trebuie să luptăm, să rămânem puternici pentru că doar așa vom putea să ne salvăm.", a mai declarat Dennis Politic, la finalul meciului.

Dinamo București va juca pe teren propriu împotriva celor de la FC Voluntari, în etapa a șaptea a play-out-ului. Ilfovenii vin după un egal obținut cu greu pe teren propriu, împotriva celor de la FC U Craiova 1948.

În acest moment, Dinamo este pe locul 15, loc direct retrogradabil, înainte de partida cu FC Voluntari. FC Botoșani a urcat pe poziția a 13-a, loc de baraj, în timp ce FC Voluntari rămâne pe locul 12, primul loc din afara pozițiilor retrogradabile.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel