Fotbal Detalii despre plecarea lui Eugen Neagoe de la FC Argeș. „Nu l-am adus să îl pun într-o postură atât de jenantă...”

Data publicării:
Facebook FC Argeș
Facebook FC Argeș

Viorel Tudose, principalul sponsor al celor de la FC Argeș, a oferit detalii despre despărțirea clubului piteștean de antrenorul Eugen Neagoe. 



Tudose: „Să spunem mersi că am rămas în Liga 2”

Antrenorul piteștenilor și-a încheiat colaborarea cu echipa FC Argeș, după rezultatele modeste din actualul sezon al celui de-al doilea eșalon de fotbal.

Gruparea din a doua divizie a încheiat sezonul actual pe a 14-a poziție, cu 24 de puncte. Se pare că rezultatele lui Eugen Neagoe nu au fost deloc pe placul oficialilor, astfel că cele două părți au decis încheierea colaborării.

„Clubul nostru a ajuns la un acord privind încetarea contractului pe cale amiabilă cu antrenorul Eugen Neagoe și staff-ul acestuia. FC Argeș le mulțumește și le dorește mult succes în activitatea profesională.”, a fost mesajul succint al clubului de fotbal.

Neagoe mai avea un an de contract cu gruparea argeșeană, dar cele două părți au fost de acord că se vor despărți amiabil, tehnicianul urmând să încaseze câteva salarii compensatorii, o sumă cuprinsă între 30 și 50 de mii de euro.

Principalul sponsor al celor de la FC Argeș, Viorel Tudose, totodată cel care a insistat pentru colaborarea cu Neagoe, va suporta cheltuielile cu despărțirea de antrenorul oltean. El a afirmat că Neagoe părea doritor, de asemenea, să se despartă de echipă.

„Eu l-am susținut pe Eugen Neagoe și îmi pare rău că nu a reușit la noi. Însă, poate că nici el nu își mai dorea să se facă de râs la FC Argeș, pentru că sezonul ăsta a fost un adevărat calvar pentru FC Argeș și trebuie să spunem mersi că am rămas în Liga 2 și nu ne-am trezit prin Liga 3.”, a spus Viorel Tudose.

Neagoe „a încercat să facă tot ce a fost omenește posibil”

„Eu nu l-am adus pe Neagoe la FC Argeș ca să îl pun într-o postură atât de jenantă. Și am simțit clar clar că nici el nu mai voia să se facă de râs. Neagoe nu e un antrenor care să se bată cu FC Argeș pentru menținerea în Liga 2.

Așa că, de comun acord cu Eugen Neagoe, am decis să punem punct colaborării. El a încercat să facă tot ce a fost omenește posibil ca să avem rezultate, dar strategia noastră a fost total greșită încă de la începutul campionatului Ligii 2.

În continuare îl consider pe Neagoe unul dintre cei mai buni antrenori de la noi din țară și vă mai spun încă o dată că despărțirea asta poate că este mult mai bună pentru el. Un antrenor ca Neagoe nu merită să treacă prin astfel de rezultate”, a declarat Tudose, pentru prosport.ro.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?