Superliga Romaniei Detalii neştiute despre Victor Angelescu. A fost fotbalist la Sportul şi îşi dorea ca una dintre echipele de top din Divizia A să piardă fiecare meci

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Victor Angelescu, acţionarul minoritar al celor de la Rapid Bucureşti, a povestit mai multe lucruri mai puţin cunoscute despre el. Printre altele, Victor Angelescu a jucat şi fotbal, la Sportul Studenţesc. 

"Fotbalist e mult spus, am fost junior la Sportul Studențesc. N-am mai fost la Sportul Studențesc de la vreo 15 ani. După am fost vreo 8 luni la Dinamo. La 16 ani m-am accidentat și m-am lăsat. Părinții erau împotrivă. 

Dinamo face parte din trecut. Cel mai mult la Sportul am fost vreo 3 ani de zile. Părinții, amândoi profesori, a fost greu să-i conving să mă lase să mă duc. După ce m-am accidentat un pic mai grav au zis: ‘Gata, școală scrie pe tine’.

Acum nu regret, dar atunci am regretat. Știu că am plâns foarte mult și nu eram ok cu mama pentru că nu mă lăsa. Tata m-ar fi lăsat, dar mama nu.

Până la urmă am ajuns ok. Am anumite regrete, mi-ar fi plăcut să fac fotbal. Când ești mic, ai da orice să joci fotbal și să ajungi fotbalist. Nu neapărat pentru bani, doar pentru pasiunea mea. 

Nu mă plâng. În general a fost o decizie bună. Când ești mic și ești pasionat de ceva asta mi-aș fi dorit atunci. Acum sunt împăcat cu ceea ce am făcut și ce fac”, a declarat Victor Angelescu pentru Fanatik

Angelescu nu a fost mereu rapidist, dar a vrut mereu ca Steaua să piardă

"Ăsta e adevărul, n-aș fi putut să mint pentru că am prieteni. Sunt o grămadă de prieteni pe care îi cunosc și nu pot să minți. M-ar fi sunat prietenii și mi-ar fi zis: ‘Bă, stai că tu nu ai ținut cu Rapid când erai mic’. 

Nu pot să spun că am ținut cu una dintre cele trei puteri foarte mult. Am jucat la Sportul câțiva ani și țineam cu Sportul Studențesc. Niciodată nu mi-a plăcut Steaua, am avut ceva împotriva lor, nu știu de ce.

Când eram mic, toată lumea, 8 din 10 erau cu Steaua. Nu mi-a plăcut să fiu la fel ca ceilalți. Aveam ceva împotriva Stelei, voiam să piardă cu oricine”, a dezvăluit Victor Angelescu, la „Suflet de rapidist”.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel