Echipa nationala Detaliile neștiute din astrograma lui Edi Iordănescu

Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Facebook Edi Iordănescu
EXCLUSIV
Foto: Facebook Edi Iordănescu

Astrologul DCNews.ro i-a realizat portretul astrologic lui Edi Iordănescu. 



Eduard Iordănescu, actualul antrenor al Echipei Naționale de Fotbal a României și fotbalist român retras din activitate, s-a născut pe 16 iunie 1978, București. În ceea ce privește cariera sa de antrenor, el a antrenat mai multe echipe, inclusiv CFR Cluj și FC Botoșani în Liga I din România. A avut succes în calitate de antrenor, câștigând titluri de campion și cu CFR Cluj. Edi Iordănescu este cunoscut pentru abordarea sa tactică inteligentă și pentru faptul că promovează tinerii jucători. De-a lungul carierei sale, el a contribuit la dezvoltarea fotbalului românesc și a continuat tradiția familiei Iordănescu în acest sport.

Observăm că este un nativ Gemeni, adică o persoană dornică de schimbare permanentă, de comunicare, de progres mental și de a face conexiuni. 

Mercur, astrul mentalului și al gândirii, se afla tot în Gemeni, într-o conjuncție strânsă cu Soarele. Cei care au în momentul nașterii un asemenea aspect, mai ales într-un semn de aer, sunt foarte raționali, au gândire logică, rapiditate, abilități de calcul, inteligență, curiozitate și dexteritate. Și cum Soarele și Mercur fac un sextil cu Saturn, am putea spune că Eduard este și pragmatic. 

Marte, planeta masculinității și a acțiunii, se afla în Fecioară. În prima fază, energia mercuriană ne-ar face să credem că posedă și un strop de superficialitate, însă adevărul este că Marte în Fecioară schimbă jocul în astrograma natală. De ce? Pentru că nativul luptă pentru perfecțiune, este exigent, responsabil și foarte muncitor. Dacă ni l-am imagina pe Eduard precum un soldat, am avea unul preocupat constant să găsească formula perfectă, armele cele mai potrivite, dar și să eficientizeze orice proces. Calități necesare pentru un antrenor. 

Marte se afla în conjuncție cu Regulus, una dintre stelele fixe cele mai dorite. Regulus este considerată cea mai norocoasă stea. Aceasta conferă poziție înaltă, privilegii și faimă, capacitatea de a conduce oameni. 

Dar elementul cheie din astrograma sa natală este plasarea Nodului Sud(moștenirea sa) din Berbec. Acesta i-a dat ambiție peste măsură, o doză suplimentară de furie, spirit competitiv și bineînțeles, nesupere. Și cum Nodul Nord(misiunea vieții) se află în Balanță, am putea spune că lecția principală din viața lui este aceea de a-și asuma independența și de a nu rămâne în parteneriate unde simte că există lipsa corectitudinii și fair play. 

Autorul articolului: DCSport Team | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel