Fotbal Dică a cerut, FC Argeş s-a conformat. Andrei Tofan rămâne la Piteşti

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Nicolae Dică a fost numit antrenor principal la FC Argeş şi, împreună cu Dani Coman, s-a pus deja pe treabă pentru pregătirea noului sezon. 



"Andrei Tofan a semnat un nou contract cu FC Argeș valabil pe 3 sezoane, începând astfel cel de-al 8-lea sezon în tricoul alb-violet. 

Andrei a venit la echipa noastră în 2017. A strâns în tot acest timp 203 meciuri în tricoul alb-violet. Atingând această bornă, Andrei se clasează pe locul 15, alături de Cosmin Năstăsie, într-un top al jucătorilor cu cele mai multe meciuri all-time pentru FC Argeș.

Mult succes, Tofi!", au scris cei de la FC Argeş pe Facebook. 

FC Argeş l-a înregimentat pe Costin Ghiocel, de la Oţelul 

Unul dintre fotbaliştii care au ratat penalty în finala Cupei României, Costin Ghiocel, a plecat de la Oţelul şi a ajuns la FC Argeş, sub comanda lui Nicolae Dică. 

"Bine ai venit, Costin Ghiocel!

Costin Ghiocel, fundașul central ce a fost ultima oară la Oțelul Galați, îmbracă de astăzi tricoul alb-violet. Înțelegerea sa cu clubul
nostru se va întinde pe parcursul a 2 sezoane.

Născut pe 7 februarie 1994, la Galați, Ghiocel a jucat în acest sezon 13 partide pentru echipa dunăreană. Alături de Oțelul a
promovat succesiv în liga secundă și în prima ligă, reușind să își treacă în palmares și o finală de Cupa României în acest sezon.

A mai evoluat în carieră la Dunărea Galați, CF Brăila și Dacia Unirea Brăila. Acesta poate juca și în stânga defensivei. În prezent
este cotat de transfermarkt.ro la 100.000 euro.

Mult succes, Costin!", au anunţat cei de la FC Argeş pe site-ul oficial

La FC Argeş a venit şi Vlad Morar în această perioadă. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?