Superliga Romaniei Dică a fost întrebat dacă Mititelu e vinovat pentru ce se întâmplă la FC U Craiova 1948. Răspunsul antrenorului

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Nicolae Dică a antrenat în acest sezon la FC U Craiova 1948, însă nu a rezistat decât 5 meciuri pe banca "Leilor". Adrian Mititelu a decis să se despartă de Dică şi l-a instalat ulterior pe Giovanni Constantino pe banca tehnică. 



În direct la Fanatik, Nicolae Dică a fost întrebat dacă Adrian Mititelu este vinovat pentru situaţia dezastruoasă în care se află FC U. Oltenii ocupă acum locul 14, loc de baraj pentru salvarea de la retrogradare, la doar două puncte în faţa celor de la FC Botoşani, ultima clasată. 

"Este de vină, pentru că are discuţii cu jucătorii şi crede prea mult în aceşti jucători. El crede mai puţin în antrenor, preparator fizic, staff, decât în jucători. Eu spun ceea ce se întâmplă acolo. Am fost acolo o lună de zile, m-am simţit bine spre foarte bine. Cu jucătorii am stat o lună de zile şi a fost singurul club de la care am plecat şi am primit mesaje de la vreo 10-12 jucători. 

Nu e ok ca patronul să vorbească direct cu jucătorii. Depinde şi ce vorbea cu jucătorii. Eu cu domnul Mititelu am avut o relaţie super ok. I-am spus că nu e normal ce face. Eu am jucat cinci ani la Steaua şi i-am spus şi patronului treaba asta. În afară de când am venit şi am vorbit cu patronul înainte să semnez, nu am vorbit niciodată la telefon. Şi nu am fost genul care să facă două duşuri pe acolo, chiar am jucat la Steaua. 

Cred că jucătorii ar trebui să fie conştienţi că sunt plătiţi să se antreneze şi să joace. Poţi să îi explici patronului, dar nu ţine cont de asta", a declarat Nicolae Dică. 

Adrian Mititelu anunţă că se implică total la FC U 

”De la vară se va schimba totul. Dacă se întâmplă ceva rău, îmi asum. O să fie o pierdere din punct de vedere sentimental. Eu sunt convins că ne vom salva. Eu cred că de miercuri echipa va arăta altfel.

Eu cred că echipa asta nu va mai pierde niciun meci în acest campionat. De azi, suntem în stare de urgență. Fiecare secundă petrecută în club e altfel. O să vă convingeți de miercuri.

Vom fi o altă echipă. Eu cred că vom câștiga și Cupa României. Poate jucăm la vară și barajul de Conference League.

Chițu a fost un jucător în mare formă, dar în retur... Eu cred că sunt trei jucători care ar fi meritat să joace mai mult. E Sidibe, Bahassa... Începând de astăzi, eu răspund de tot”, a spus Adrian Mititelu, la Fotbal Club.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?