Superliga Romaniei Dilema Andrei Vlad. A spus că are contract până în iarnă şi rămâne la FCSB, Gigi Becali ar vrea să plece acum

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Andrei Vlad, poreclit "Messi" al portarilor când a fost transferat la FCSB, constituie o adevărată dilemă pentru lotul roş-albaştrilor. 



Titularizat în meciul cu Rapid din ultima etapă, pierdut cu 2-0 de FCSB, Andrei Vlad a gafat decisiv la primul gol, marcat de Funsho, iar la al doilea nu a reuşit să respingă un şut moale al lui Petrila. 

Cu toate astea, la final, portarul a spus că nu acceptă statutul de rezervă şi că şi-ar dori să joace.

”Nu cred că am acceptat statutul de rezervă, am fost nevoit să fac acest lucru. Am un contract aici. Când nu joci e greu, dar nu înseamnă că fotbalul se termină aici. Deocamdată, viitorul meu e incert.

Îmi doresc să joc, dar sunt aici, am contract până în iarnă, rămân până atunci și vom vedea ce se va întâmpla. Nu știu dacă am oferte, întrebați conducerea, eu sunt jucător”, a spus Andrei Vlad, la finalul meciului cu Rapid, singurul pe care l-a început ca titular în sezonul 2023/2024 din SuperLigă.

Gigi Becali e decis să îl lase pe Vlad să plece din vară. Fără pretenţii financiare 

”Dacă vrea să plece, să plece. I-am dat hârtie în alb să o semneze. I-am zis că dacă vrea să plece, să plece acum pentru că îi dau drumul liber, fără niciun ban. Dacă nu pleacă acum, nu îl mai las să plece. I-am spus lui Mihai (n.r.- Stoica) să îi dea să semneze.

Dacă pleacă îmi iau portar. El vrea să plece, dar nu pleacă: `Vreau să plec, dar dacă îmi găsesc`. Sunt la cheremul tău?”, a spus Gigi Becali, conform Fanatik.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?