Superliga Romaniei Dinamo ar putea ieşi din insolvenţă în vară. Veşti bune pentru "alb-roşii"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al celor de la Dinamo, anunţă că echipa din Ştefan cel Mare ar putea scăpa de insolvenţă în această vară. 



Conform lui Zăvăleanu, lucrurile încep să intre în normalitate, însă mai e de rezolvat şi dosarul lui Mircea Rednic. 

”Lucrurile merg în regulă în ceea ce privește situația cu insolvența. Mai e și acel dosar al domnului Rednic. Eu sunt încrezător că Dinamo va ieși în acest an din insolvență , sper ca undeva în vară să se întâmple lucrul asta”, a precizat Răzvan Zăvăleanu pentru iAMsport.ro.

Red&White a investit la Dinamo, dar numai sub formă de împrumut 

”Până în acest moment, Red&White a investit la Dinamo peste cinci milioane de euro, bani investiți sub formă de împrumut.

Noi, aceste sume, le-am pus cu titlul de împrumut, convertibili și intenția este ca toate aceste sume, după ieșirea din insolvență, să fie convertite în capital social”, a declarat Dan Gătăianțu, directorul financiar al Red&White Management.

Dacă Dinamo iese din insolvenţă, atunci "câinii" vor putea lupta pentru noul obiectiv dorit de conducere, accderea în playoff. 

”Când am negociat cu Kopic, am stabilit ca anul viitor, dacă totul va fi bine, să avem obiectivul ăsta, să ne luptăm pentru play-off”, a spus Andrei Nicolescu. 

Dinamo este pe locul 14 în clasament, loc de baraj, cu 15 puncte după intrarea în playout. Este, însă, la doar 2 puncte de Poli Iaşi, care se află pe locul 12, loc care asigură salvarea de la retrogradare. 

Ultimele două poziţii în Liga 1 sunt ocupate de FC Voluntari şi FC Botoşani. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?