Superliga Romaniei Dinamo aşteaptă suporterii la următorul meci de pe teren propriu. Comisia de Disciplină a FRF a întors decizia

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Comisia de Disciplină a FRF a întors decizia prin care suspendase terenul celor de la Dinamo pentru patru partide. În aceeaşi situaţie se regăseşte acum şi UTA, inclusă şi ea în decizia Comisiei. 



"SC Dinamo 1948 SA - Cerere de suspendare parţială a sancţiunii pronunţată în dosarul 116 / CDE / 2024 - În temeiul art. 37 alin.1 şi 2 din RD, admite cererea formulată de SC Dinamo 1948 SA şi dispune suspendarea parţială a executării sancţiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD. AFC UTA Arad - Cerere de suspendare parţială a sancţiunii pronunţată în dosarul 116 / CDE / 2024 - În temeiul art. 37 alin.1 şi 2 din RD, admite cererea formulată de AFC UTA Arad şi dispune suspendarea parţială a executării sancţiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD", se menţionează în soluţia comisiei publicată miercuri pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Comisia de Disciplină nu specifică exact pentru câte etape a redus suspendarea, însă clubul Dinamo a notat, miercuri, pe contul oficial de Facebook faptul că îi aşteaptă pe suporteri la stadion la următorul meci de pe teren propriu.

"Ne revedem pe stadion! Comisia de Disciplină a admis astăzi cererea clubului nostru de suspendare parţială a sancţiunii pronunţate în dosarul 116 / CDE / 2024, a anunţat Liga Profesionista de Fotbal (LPF)", informează clubul Dinamo.

Dinamo a disputat meciurile cu Petrolul şi Poli Iaşi fără spectatori, permiţând accesul doar copiilor, iar UTA cu FC Botoşani şi FC Hermannstadt. Dinamo va mai juca acasă partidele cu FC Voluntari (etapa a 7-a) şi UTA (etapa a 9-a), iar UTA pe cele Oţelul Galaţi (etapa a 6-a) şi FCU Craiova (etapa a 8-a), scrie Agerpres. 

Până la meciul de acasă, dinamoviştii merg în număr mare la Craiova 

Adrian Mititelu, patronul FC U 1948, a decis să acorde o peluză întreagă fanilor dinamovişti la meciul echipei sale cu Dinamo, din playout.

“Din douā motive. Primul, din respect pentru Dinamo și mai cu seamă pentru suporterii acestui club. Dinamo o sa revină în maxim 2-3 ani un club foarte puternic. 2. Echipa noastră cred că o să facă un meci foarte bun în fața unui public numeros ostil”, a transmis Adrian Mititelu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel