Superliga Romaniei Dinamo București, cu juniorii pe teren. Ce fotbaliști introduce Kopic în cel mai important meci al sezonului

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dinamo București întâlnește UTA Arad duminică, 12 mai, de la ora 21:30, în a noua etapă a play-out-ului SuperLigii.



Dinamo joacă ultima carte

Meciul dintre Dinamo București și UTA Arad are o importanță aparte, „câinii roșii” având încă o mică șansă de a se salva de la retrogradarea în Liga 2. Meciul de pe stadionul „Arcul de Triumf” se va desfășura concomitent cu alte patru meciuri, respectiv Oțelul Galați - FC Botoșani, FC Voluntari - „U” Cluj, Poli Iași - Petrolul Ploiești și FC U Craiova - FC Hermannstadt.

Se pare că David și Alexandru Irimia vor face parte din formația care se va lupta pentru rămânerea în SuperLiga, clubul dinamovist făcând anunțul pe pagina de Facebook. Gemenii de la Dinamo își sărbătoresc astăzi ziua de naștere, o zi specială, în care împlinesc 18 ani. „Majorii” alb-roșii vor intra pe teren propriu, în ultima etapă a sezonului, unde vor înfrunta elevii lui Mircea Rednic, fruntașii play-out-ului, cu 37 de puncte. Dinamo București se află pe penultima poziție, direct retrogradabilă, cu 22 de puncte.

„Gemenii Irimia s-au făcut mari Alexandru Dragoș și David Mario. Frații Irimia, gemenii noștri. Sau 29 și 15, numere oficiale de joc, în loc de recunoaștere facială. Alexandru e mijlocaș și e mai mare cu 5 minute decât David, un fundaș ofensiv.

De la 13 ani în club, la grupa de juniori 2006, frații Irimia au debutat sezonul trecut în tricoul alb-roșu și au adunat, fiecare, 9 meciuri pentru Dinamo. Alexandru Dragoș și David Mario sunt, de astăzi, majori. Împlinesc 18 ani chiar în ziua meciului cu UTA Arad și, indiferent de deznodământul acestui sezon, le vom striga numele pe 'Arc'.

CITEȘTE ȘI Zeljko Kopic este conștient de implicarea suporterilor dinamoviști: „Suporterii trăiesc pentru club”

Pentru ei, pentru generațiile ce vin din urmă, suntem datori să luptăm până la capăt!”, a fost mesajul clubului Dinamo București, pe pagina oficială de Facebook.

Pentru meciul dintre Dinamo și UTA, Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunțat brigada care va oficia partida dintre Dinamo București – UTA Arad. Astfel, Kovacs Istvan va fi arbitrul central, ajutat de asistenții Marinescu Vasile și Artene Ovidiu. Arbitrajul video va fi analizat de Danșa Ciprian Florin și Vidican Rares George. CCA l-a desemnat observator pe Fecioru Corneliu.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?