Superliga Romaniei Dinamo București face lumină în cazul lui Edgar Ié. „Un atac canceros împotriva clubului!”

Data publicării:
Facebook Dinamo București
Facebook Dinamo București

Clubul Dinamo București a oferit un răspuns clar, în cele din urmă, în legătură cu informațiile care îl priveau pe jucătorul Edgar Ié.Edgar Ié se află la Dinamo, și nu fratele său geamăn

Dinamo București a transmis un anunț oficial prin care oferă răspunsuri tuturor neclarităților apărute despre fostul jucător al Barcelonei, Edgar Ié, despre care s-a discutat că nu ar fi prezent la echipa alb-roșie, ci fratele său geamăn, Edelino Miguel Ié.

„Un fals, o calomnie, un atac canceros împotriva clubului

Un fake news, apărut pe Facebook în ziua meciului cu arădenii de la UTA, a fost promovat în câteva ore de mass-media din România și preluat în presa internațională, până la BBC, Marca sau Record. Să spui că Dinamo București se îndoiește că nu l-a transferat pe Edgar Miguel Ié, ci pe fratele său geamăn, Edelino Miguel Ié, este un fals, o calomnie, un atac canceros împotriva clubului.

Dinamo București l-a transferat pe Edgar Miguel Ié, un jucător comunitar, printr-o firmă de impresariat recunoscută pe plan european. Vorbim de transparență, de legalitate în primul rând. Edgar Miguel Ié a primit un certificat internațional de transfer eliberat de federația turcă, verificat de Federația Română de Fotbal (FRF) și FIFA, a fost înregistrat de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), a primit un certificat de înregistrare din partea Inspectoratului General de Imigrări (IGI), dovada clară că statul nostru are în evidență șederea lui în România.

Dincolo de această poziție pentru suporteri, pentru presa centrală și europeană, Dinamo București anunță că a demarat procedurile de a-l acționa în instanță pe autorul acestei informații eronate pentru grave prejudicii de imagine aduse clubului. De asemenea, din punct de vedere deontologic, Dinamo București nu poate accepta poziția exprimată de o parte a presei, de a promova un fals în numele clubului.

Dinamo București

Departament Comunicare”, a fost mesajul oficial al clubului de fotbal, publicat pe pagina oficială de Facebook.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel