Fotbal Dinamo București și-a aflat antrenorul. Andrei Nicolescu a confirmat: „Sunt multe de făcut în perioada asta!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După salvarea de la retrogradare, clubul alb-roșu intră într-un proces de restructurări la nivelul formației, dar și în ceea ce privește bugetul echipei de fotbal.



Dinamo București a reușit să câștige barajul pentru pentru menținere/promovare în SuperLigă, învigând FK Csikszereda Miercurea Ciuc în tur, în timp ce meciul de retur s-a încheiat cu scorul 0-0.

Dinamo București continuă cu Kopic pe bancă

„Sunt multe de făcut în perioada asta. Kopic este confirmat, avem discuții pentru setarea obiectivului, bugetelor, asumărilor. I s-a prelungit contractul automat, avem antrenor în momentul de față, setăm modalități de îndeplinire a obiectivelor ca să știm cum mergem la anul, să nu intrăm în vria din acest sezon.

Noi ne programasem să ieșim din insolvență până la finalul campionatului, dar problemele sportive nu au stat cum ne-am dorit, focusul a fost pe acest lucru.

Acum, după ce setăm lucruri sportive, trebuie să setăm și ieșirea din insolvență. Sunt jucători cu contract la Dinamo, o parte bună dintre jucătorii care au format nucleul de bază pentru această parte de campionat. Sunt jucători ale căror contracte au expirat și probabil astăzi sau mâine vom lua decizia dacă-i ofertăm sau nu”, a declarat Andrei Nicolescu, la Radio Gold FM.

CITEȘTE ȘI Giani Kiriță, opinii tranșante la adresa echipei Dinamo: „12 aș da afară!”

Kopic, succint în declarații

Meciul de retur din barajul pentru menținere/promovare în SuperLigă dintre ciucani și dinamoviști s-a încheiat cu o remiză, scor 0-0, pe terenul celor de la Miercurea Ciuc, ceea ce a determinat salvarea echipei din prima divizie de fotbal.

Dinamo București s-a impus, în prima confruntare cu FK Csikszereda Miercurea Ciuc, cu scorul de 2-0, pe Arena Națională, în fața a peste 30.000 de spectatori.

Kopic nu a oferit niciodată declarații care să confirme sau să infirme rămânerea sa la clubul din „Ștefan Cel Mare”. Întrebat în mai multe rânduri despre viitorul său la echipă, acesta a evitat să răspundă direct dacă va continua colaborarea cu Dinamo București.

„Sunt satisfăcut că rămânem în SuperLiga... Am avut probleme în a menține pozițiile în teren... A fost dificil din punct de vedere mental pentru jucători. Înțeleg jucătorii și sunt mulțumit. Nu este momentul acum (n.r. - să vorbească despre viitorul la Dinamo), trebuie să fim fericiți pentru că Dinamo a rămas în SuperLiga.

Trebuie să vorbim și să evităm astfel de spețe (de a ajunge în liga 2), întrucât clubul nu merită să fie în astfel de situații. Cred că a fost o situație foarte grea, luând în calcul toate circumstanțele în care ne-am aflat. Eu chiar am dat tot ce am putut pentru ca echipa să se dezvolte.”, au fost declarațiile lui Zeljko Kopic, după meciul de retur.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?