Superliga Romaniei Dinamo înfruntă Poli Iaşi, dar Kopic nu se teme. "Ar fi bine să câştigăm mâine"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dinamo Bucureşti înfruntă Poli Iaşi în duelul pentru locul de baraj. Zeljko Kopic nu se teme, însă, de ieşeni şi speră la o victorie a "câinilor" în Copou. "Poli Iaşi este o echipă bună, are potenţial ofensiv, are calitate. Acasă joacă foarte agresiv, cu intensitate. Ne aşteaptă un meci greu, dar vom fi pregătiţi. Am avut două zile de recuperare şi până mâine vom fi la un nivel optim. Iaşi este o echipă agresivă, în special pe teren propriu. Noi trebuie să ne adaptăm la acest stil de agresivitate, la intensitatea lor, încă de la început. Fiecare victorie e importantă pentru noi, dar ar fi bine să câştigăm mâine. Nu ştiu cum va reacţiona ei fără antrenor pe bancă. Dar va fi alături de ei, nu e ceva nou în fotbal ca un antrenor să lipsească 1-2 meciuri, nu cred că este o mare problemă", a afirmat Kopic.

Dinamo vine după o victorie cu Hermanstadt. Kopic e încrezător că echipa se salvează"Fiecare meci e important, nu vreau să spun că partidele cu anumite echipe, precum meciul cu Iaşi, sunt mai importante. Se vor înjumătăţi punctele după această perioadă, vom vedea unde ne vom afla, în ce formă. Apoi mai sunt 9 meciuri în play-out, luăm fiecare meci în parte. Trebuie să vedem cum va fi situaţia după prima parte a sezonului, după aceea e un alt campionat, fiecare meci va fi ca o calificare. Cred că este un campionat foarte interesant în România, pentru că dă posibilitatea oricărei echipe să crească, fie că lupţi pentru titlu, pentru cupele europene sau pentru salvarea de la retrogradare", a completat acesta.

Dinamo nu este încă la capacitate maximă, consideră Kopic, din cauza accidentărilor: "Despre jucătorii accidentaţi, încă nu ne putem baza pe Amzăr şi pe Dennis Politic, dar (Dani) Iglesias, Josue (Homawoo) şi Milanov vor fi în lot pentru acest meci şi acestea sunt veştile bune. În ceea ce îi priveşte pe Amzăr şi pe Dennis, ei se simt mai bine, dar nu vrem să riscăm. Nu suntem la nivel maxim, pentru că există aceste accidentări, când vom avea tot lotul, atunci putem vorbi despre asta. Dacă nu ai toţi jucătorii, unii vin după accidentări, nu pot fi la nivel maxim, dar vom fi bine mâine", scrie Agerpres.

Echipa de fotbal Dinamo va întâlni formaţia Politehnica Iaşi, vineri, de la ora 20:00, pe stadionul Emil Alexandrescu, într-o partidă din cadrul etapei a 29-a a Superligii, penultima a sezonului regulat.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel