Superliga Romaniei Dinamo înfruntă UTA în ultima etapă din sezonul regulat. UTA trage la playoff, Dinamo vrea punctele ca să se salveze

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dinamo Bucureşti şi UTA Arad se înfruntă vineri, 8 martie, pe stadionul Arcul de Triumf, în ultima etapă a sezonului regulat. Meciul se anunţă a fi unul spectaculos, ambele echipe având nevoie de victorie. UTA Arad trage tare pentru a intra în playoff, în timp ce Dinamo are nevoie crucială de puncte pentru a câştiga teren în lupta pentru salvarea de la retrogradare. 



UTA Arad a învins în ultima etapă FC U 1948 Craiova, cu scorul de 3-2, şi a acumulat 40 de puncte în clasament. În acest moment, arădenii sunt pe locul 9, dar se află la doar un punct de locul 6, ultimul loc de playoff, ocupat acum de Universitatea Cluj. 

Dinamo, pe de altă parte, vine după un 0-0 la Iaşi, cu Poli. "Câinii" sunt pe locul 15 în clasament, cu 26 de puncte după 29 de etape, însă sunt la un singur punct de locul de baraj, ocupat de FC Voluntari. În ultimele cinci partide, dinamoviştii au înregistrat trei victorii, un egal şi o înfrângere usturătoare, scor 4-0, cu CFR Cluj. 

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a prefaţat partida cu UTA. 

"Îmi place mereu să spun câteva vorbe despre ultimul meci. La Iaşi, echipa s-a descurcat bine. Am fost egali în prima repriză, dar apoi am fost echipa mai bună, am avut ocazii şi cred că meritam mai mult decât un punct. Dar când joci în deplasare, e bun şi un punct. Mai ales când ratezi multe ocazii. Ne-am antrenat bine săptămâna asta, avem energie, şi suntem pregătiţi pentru meciul de mâine. Ieri s-au antrenat toţi cei 27 de jucători. Vom vedea azi dacă toată lumea e aptă de meci. 

Despre UTA ştiu că e un club important, cu istorie, cu suporteri minunaţi. Au o atmosferă excelentă la meciurile de acasă. Despre dl Rednic pot spune că îl respect. Eu şi jucătorii ştim că în faţa noastră e un meci greu, dar vrem să jucăm un fotbal bun în faţa suporterilor noştri şi să câştigăm cele trei puncte. Trebuie să fim pregătiţi pentru orice mâine. E nevoie să ne apărăm bine şi să jucăm bine în careul advers", a declarat Zeljko Kopic. 

Rednic vrea victoria pe Arcul de Triumf 

"Îmi doresc să câștig, dar nu e ambiția mea personală. M-a deranjat că plecarea mea de la Dinamo a fost cu acordul celor de la PCH. Mi-am pus întrebarea ce interese au, dar au retrogradat. Nu au avut răbdare, cei de la UTA au avut. Aici (n.r. – la Arad) am reușit să fac o echipă, acolo nu am reușit.

Am fost interesat și de acțiuni la Dinamo în acea perioadă. M-am simțit trădat. Nu știu dacă a mai împrumutat cineva atunci echipa cu 500.000 de dolari. Și tot eu am fost considerat 'căpușar'.

Dinamo, în ultima perioadă, joacă, nu au înscris la toate ocaziile pe care le-au avut. Ei joacă, nu trebuie să le dăm spații. Sunt trei puncte în joc pentru care ne vom bate.

Îmi pare rău că trebuie să stăm și la mâna altor rezultate. Mă bucur că am acumulat 40 de puncte până acum. Mulți nu se gândeau, poate nici eu. Am pierdut multe puncte la începutul campionatului”, a declarat Mircea Rednic.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?