Superliga Romaniei Dinamo merge la baraj după ce a bătut UTA. Zăvăleanu: Nu ştiu pentru ce ar trebui să îi mulţumim lui Rednic

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dinamo a reuşit să prindă un loc de baraj pentru menţinerea în Liga 1, după ce a învins UTA cu 2-0 în ultima etapă din playout. 



Dinamo va înfrunta Csickszereda Miercurea Ciuc la baraj şi, în ciuda faptului că jucătorii şi suporterii au sărbătorit după meciul cu UTA ca şi cum s-ar fi salvat de la retrogradare, Răzvan Zăvăleanu cere concentrare şi la ultimele două partide din acest sezon. 

"Deşi e evident că suntem foarte bucuroşi, cred că trebuie să privim cu ponderaţie momentul. Trecem prin al treilea baraj consecutiv, ştim ce înseamnă un baraj, ştim că sunt meciuri unde toată lumea îşi pune toate forţele în cele două meciuri. Cred că trebuie să fim atenţi, dar părerea mea e că dacă vom juca la fel cum am jucat cu UTA, Dinamo nu poate să nu aibă succes. 

În mod normal, Dinamo e favorită în orice meci, pentru că istoria ne obligă la asta", a declarat Răzvan Zăvăleanu la finalul partidei cu UTA Arad. 

"Nu ştiu pentru ce ar trebui să îi mulţumim lui Rednic"

Întrebat dacă ar trebui clubul să îi mulţumească lui Mircea Rednic pentru intrarea la baraj, Zăvăleanu a spus că "nu ştiu pentru ce ar trebui să îi mulţumim. Poate că ar trebui detaliat. Eu cred că Dinamo şi-a făcut treaba pe teren. Am auzit şi eu că au venit fără 9 jucători, dar în afară de Iacob, restul sunt titulari obişnuiţi. Dincolo de asta, nu vreau să minimalizăm meritele jucătorilor şi antrenorului nostru. Mi s-a părut că jucătorii noştri au jucat cu determinare şi au zdrobit UTA, efectiv". 

”Barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1 se va disputa în dublă manșă. Meciurile tur vor avea loc vineri, 17 mai, respectiv luni, 20 mai, ambele fiind programate de la ora 20:00. Partidele retur se vor disputa o săptămână mai târziu”, se arată pe site-ul FRF.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?