Superliga Romaniei Dinamo nu concepe alt rezultat în afară de victorie în meciul cu FC Voluntari. "Câinii", în criză de timp pentru salvarea de la retrogradare

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dinamo Bucureşti o înfruntă pe FC Voluntari în etapa a şaptea din playout. Jucătorii lui Zeljko Kopic vor victoria cu una dintre principalele contracandidate în lupta pentru salvarea de la retrogradare. 



Dinamo vine după înfrângerea de la Botoşani, scor 2-1, care a permis echipei lui Bogdan Andone să o depăşească în clasamentul Ligii 1. FC Voluntari, de cealaltă parte, a remizat, scor 0-0, cu FC U Craiova 1948, şi este la doar 2 puncte în faţa "câinilor". 

"Mâine vom juca cel mai important meci de până acum. Pentru că e singurul meci care mai depinde de noi. Trebuie să facem totul pentru a câştiga acest meci. Plecăm cu prima şansă pentru că jucăm acasă, iar împreună cu fanii suntem foarte puternici. Nu există niciun motiv pentru care să nu câştigăm cu Voluntari. Trebuie să gestionăm mai bine aceste finaluri de meci, mai ales atunci când suntem în avantaj. Trebuie să închidem jocul mult mai bine. Am avut ocazii de a înscrie şi al doilea gol, dar nu reuşim. Nu că nu se duce echipa să marcheze. Este foarte mare presiunea în meciurile astea... pentru că dacă ne uităm, toate echipele au primit gol după minutul 90, nu suntem doar noi. E presiune foarte mare şi apar aceste greşeli. Poate dacă am fi primit golurile în minutul 60 sau 70 poate n-ar fi fost dezamăgirea asta aşa de mare. Dar aşa s-a întâmplat, trebuie să mergem mai departe, să învăţăm din greşeli şi să nu le mai repetăm", a explicat Răzvan Patriche, fundaşul lui Dinamo. 

Zeljko Kopic spune că partida cu Voluntari este crucială 

"Meciul cu FC Voluntari este unul foarte important. Mă bucur că vom putea juca acasă cu suporteri. Ei ne dau energie, fie că jucăm acasă sau în deplasare. Aşa că este unul din lucrurile bune pentru partida de mâine. Sper că vom lua deciziile bune mâine, că vom reuşi să ne concentrăm şi că nu ne vom lăsa conduşi de emoţii. Timpul se scurge, sigur că suntem dezamăgiţi de numărul de puncte pierdute în prelungirile partidelor, dar asta este în trecut. Mai avem trei meciuri de jucat, iar mâine este prima finală. Este un meci crucial pentru noi", a spus tehnicianul.

"Sigur că nu e uşor în situaţia noastră, dar nu trebuie să ne dăm bătuţi niciodată. Eu îmi doresc să am succes la această echipă. Am simţit energia din jurul ei din primul moment în care am venit aici. E o mare responsabilitate pentru mine, însă trebuie să rămân calm şi să iau deciziile cele mai bune", a adăugat Zeljko Kopic.

Antrenorul este convins că jucătorii săi sunt sunt motivaţi şi determinaţi să lupte până la capăt chiar dacă unora dintre ei le expiră contractele cu Dinamo peste 2-3 săptămâni, scrie Agerpres.

"Avem jucători ale căror contracte expiră în două-trei săptămâni, dar asta nu contează. Eu aştept de la fiecare jucător să dea dovadă de profesionalism şi să îşi facă treaba pe teren. Eu le-am explicat că joacă la un club mare, să se concentreze şi să dea maximum în aceste ultime meciuri rămase până la finalul campionatului. Apoi, cine va continua sau nu la Dinamo, e o altă discuţie. Însă eu văd că jucătorii sunt motivaţi şi determinaţi să lupte până la capăt", a menţionat Kopic

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel