Superliga Romaniei Dinamo rămâne în SuperLiga, după un meci controversat

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Meciul de retur din barajul pentru menținere/promovare în SuperLigă dintre FK Csikszereda Miercurea Ciuc și Dinamo București s-a încheiat cu o remiză, scor 0-0.



Dinamo rămâne în SuperLigă

Dinamo București s-a impus, în prima confruntare cu FK Csikszereda Miercurea Ciuc, cu scorul de 2-0, pe Arena Națională, în fața a peste 30.000 de spectatori. Partida de luni seară, din returul barajului, s-a încheiat cu o remiză, scor 0-0, pe terenul celor de la Miercurea Ciuc. 

Meciul de retur pentru menținere/promovare în SuperLigă nu a fost unul lipsit de controverse, ciucanii reușind să înscrie în minutul 13, prin șutul fabulos de la 25 de metri a lui Jebari, golul fiind însă anulat, din cauza unui ofsaid la Gabor Makrai.

Partida a fost întreruptă după ce un suporter al „alb-roșilor” a avut nevoie de îngrijiri medicale, ambulanța prezentă la stadion intervenind în acest caz.

Șansele în partida de luni seară au fost mai mari pentru reprezentanții celei de-a doua ligi de fotbal, cu toate că și „câinii roșii” au avut ocazii de a schimba tabela, prin șutul lui Politic în transversală (min. 20) sau faza din minutul 73, când Abdallah nu a reușit să înscrie.

Ciucanii au avut numeroase ocazii, precum șutul de la mare distanță al lui Anderson Ceara (min. 38), încercarea lui Benjamin Babati din minutul 45+4 sau șutul lui Nagy (min. 59), respins de Adnan Golubovic.

Astfel, Dinamo București se alătură formației FC Botoșani, ambele echipe din SuperLiga României reușind să se salveze de la retrogradare.

CITEȘTE ȘI Bogdan Andone și-a îndeplinit obiectivul, dar părăsește FC Botoșani? „Vom vedea!”

Echipe de start - FK Csikszereda Miercurea Ciuc - Dinamo București

FK Csikszereda: Gyenge - Nagy, Kelemen, Csuros, Apro - Veres, Szondi - Babati, Jebari, Gal-Andrezly - Makrai; Rezerve: Karácsony, Gergely, Vita, Bloj, Ronai, Pinter, Francisco, Gheralia, Jelena;

Antrenor: Robert Ilyes.

Dinamo: Golubovic - Moura, Patriche, Homawoo, Amzăr - Milanov, Gnahore, Pavicic - Bani, Abdallah, Politic; Rezerve: Railean, Gregorio, Iglesias, Ilic, Bordușanu, R. Grigore, N. Roșu, Edgar Ie, C. Costin; 

Antrenor: Željko Kopić.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?