Superliga Romaniei Dinamo se desparte de Nicu Grameni. "Subiect şocant pentru tot ce înseamnă Dinamo"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Nicu Grameni, crainicul celor de la Dinamo Bucureşti, nu va mai continua alături de clubul alb-roşu. 



"Drumurile noastre se opresc aici

Ultimul episod al "Justițiarului de Berceni", văzut pe YouTube înaintea finalei de Liga Campionilor de pe "Wembley", l-a avut în centrul atenției pe crainicul Nicu Grameni cu un subiect șocant pentru tot ce înseamnă Dinamo, suporteri, parteneri sau prieteni ai clubului.

Nu există toleranță, nu există compasiune față de acest subiect!

Dinamo nu poate fi asociat cu un astfel de comportament deviant de la viziunea clubului.

Începută în 2015, colaborarea noastră cu vocea unui profesionist al microfonului de stadion se oprește aici.

Siguranța copiilor trebuie să fie o prioritate și o normalitate în orice mediu, iar clubul depune toate eforturile pentru ca micii fotbaliști să crească departe de tot ce înseamnă abuz.

Dincolo de arenă, Nicu este responsabil pentru ceea ce face, este responsabil pentru familia Grameni, însă nu putem accepta o astfel de conduită în familia Dinamo!

Istoria și valorile ne obligă să mergem mai departe, să căutăm o altă voce la stația de amplificare, pe "Arc" sau pe Arenă, pentru următorul sezon de SuperLigă.

Dinamo 1948,
prin Departament Comunicare", au transmis cei de la Dinamo. 

Cum a reacţionat Nicu Grameni în urma scandalului 

Nicu Grameni, crainicul formației Dinamo București, a fost prins în flagrant, încercând să se întâlnească cu un minor de doar 16 ani, cu care discutase în prealabil pe o aplicație dedicată persoanelor LGBTQ+, Grindr.

"Să spunem că a fost o abordare greșită din partea mea. Nu trebuia să răspund la provocare. Nu trebuia să ies. Dar când am aflat că e fotbalist, chiar mi-a stârnit curiozitatea. Sunt extrem de pasionat.

Cum să nu complimentez corpul de fotbalist?! Când a murit Ekeng pe teren, l-am văzut de N ori și la antrenamente. Deși l-am văzut de N ori am zis ‘Doamne, ce atlet!’ Cum să nu apreciezi un corp de sportiv. Nu știu dacă am mai trimis poze cu penisul altor băieți. Băieți nu, la bărbați. Probabil că da.

(…) Vreți să faceți un caz din asta. Eu zic să mai analizați. (…) O rugăminte. Informați-vă întâi pe mine. Măcar... nu mai zic. Măcar nu o să aibă cu cine să discute, poate. Să plec de acasă. Sunt cerebral. Sunt dezamăgit, în primul rând, de mine. Nu aveam voie. Am o familie atât de frumoasă. Pun într-o postură proastă mulți oameni. Ok, am greșit! Copiii mei vor fi distruși. Anunțați-mă întâi pe mine să plec de acasă, că nu pot să mă uit în ochii copiilor”, a spus Nicu Grameni, potrivit Fanatik.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?