Superliga Romaniei Dinamo vrea puncte din duelul cu CFR Cluj. Mesajul lui Kopic la finalul cantonamentului

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Zeljko Kopic i-a pus gând rău CFR-ului la debutul noului sezon din Superligă. "Trebuie să spun că jucătorii au fost foarte buni, că au muncit din greu. Am avut cinci jocuri amicale în total şi trebuie să spun că sunt mulţumit de cum au decurs lucrurile, per total. Bineînţeles, mai avem câteva lucruri de îmbunătăţit pentru a ne creşte nivelul. Dar jucătorii sunt obosiţi în acest moment. 

Mai avem o săptămână până la primul meci cu CFR Cluj. Vom folosi timpul ăsta pentru recuperare, dar şi pentru a îmbunătăţi unele aspecte tactice. Ar trebui să fim mai buni în treimea superioară a terenului pentru a reuşi să înscriem, pentru că şi în ultimul amical am avut unele situaţii. De asemenea, trebuie să analizăm şi unele reacţii defensive", a declarat Zeljko Kopic. 

Niciun jucător accidentat după cantonament

"Avem câteva mici probleme din punct de vedere medical, dar nimic care să ne îngrijoreze. Ăsta este unul dintre lucrurile de care sunt mulţumit", a mai declarat Kopic.   

CFR Cluj, prima adversară a lui Dinamo în Liga 1 2024/2025 

"Este un adversar dificil. Jucăm în deplasare, dar sunt încrezător. Suntem într-o formă bună şi vom merge acolo ca să facem un joc bun şi să dăm totul pentru puncte", a completat Zeljko Kopic. 

Sezonul trecut, Dinamo s-a salvat de la retrogradare în urma barajului cu Csikszereda, scor general 2-0. În această vară, dinamoviştii au făcut mai multe transferuri de perspectivă, printre care Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea sau Alexandru Roşca. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel