Superliga Romaniei Dinamo vrea victoria cu Hermanstadt. "Am înţeles ce s-a întâmplat cu CFR Cluj şi vom fi pregătiţi"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dinamo vrea toate cele trei puncte din meciul cu Hermanstadt, pentru a se distanţa de ultimul loc în clasament, ocupat acum de FC Botoşani. 



Vineri, Dinamo a pierdut cu CFR Cluj, scor 4-0, în Gruia, însă antrenorul croat Zeljko Kopic spune că băieţii săi nu vor mai repeta greşelile din acel meci. 

"Am analizat meciul precedent cu CFR Cluj, am înţeles ce s-a întâmplat, iar mâine vom fi pregătiţi. O întâlnim pe Hermannstadt, o echipă foarte bună şi constantă. Joacă un fotbal plăcut. Nu e uşor să joci două meciuri la o distanţă mică de timp, dar noi în tot ceea ce am făcut am încercat să îi ţinem pe toţi jucătorii în formă, pregătiţi să joace, ca să putem face mici ajustări în echipă sau să împărţim minutele pe teren. Trebuie să ne adaptăm şi să obţinem maximum de puncte. În ceea ce priveşte accidentările, vom avea azi un antrenament şi vom vedea după cine este apt 100% pentru partida de mâine. Dennis Politic nu este încă refăcut, deci nu va putea juca, iar în ceea ce îl priveşte pe Amzăr vom vedea. Hermannstadt luptă pentru locul 6 pentru că a arătat un fotbal bun până acum. Însă noi ne concentrăm pe jocul nostru. Dacă vom avea o evoluţie bună atunci avem toate şansele să câştigăm punctele. Sigur că sunt echipe în campionat cu un plus de valoare, dar nimeni nu poate fi sigur 100% de toate punctele puse în joc. Toată lumea luptă pe teren, aşa că nu este o mare surpriză că echipele care trag la titlu pierd în faţa celor care sunt la retrogradare", a menţionat tehnicianul.

Trofeele, un vis îndepărtat pentru Dinamo 

Antrenorul susţine că Dinamo nu se poate gândi în acest moment la câştigarea de trofee.

"Nu suntem prea aproape de momentul în care vom câştiga trofee. Trebuie să construim clubul, să construim echipa, să o luăm pas cu pas. Trebuie să înţelegem unde suntem acum şi să ne concentrăm pe obiectivele din acest sezon", a explicat Zeljko Kopic, conform Agerpres.

Dinamo primeşte vizita sibienilor de la Hermanstadt, antrenaţi de Marius Măldărăşanu, marţi, 27 februarie, pe stadionul Arcul de Triumf. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?