Superliga Romaniei Dioszegi nu i-a transmis niciun mesaj lui Becali, după câștigarea titlului: „Nici nu am numărul lui!”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Patronul celor de la Sepsi OSK a mărturisit că nu l-a felicitat pe Gigi Becali, după ce FCSB a reușit să devină campioana României la fotbal, după 9 ani.



Laszlo Dioszegi: „Asta ne mai lipsește, să îl felicit pe Becali!”

Întrebat dacă l-a felicitat pe Gigi Becali după ce echipa FCSB a reușit să devină din nou, după 9 ani, campioana României la fotbal, finanțatorul covăsnenilor a spus că nu este genul care să felicite.

Patronul Sepsi Sfântu Gheorghe a explicat că nu l-a sunat pe Gigi Becali, întrucât nu are numărul său de telefon. De asemenea, el a argumentat că știa demult faptul că FCSB va deveni campioana din acest sezon, afirmând că nu este genul care să felicite alte persoane, mai ales în contextul contrelor sale cu Becali, din perspectiva fotbalistului Ștefănescu.

„Nu, nu l-am felicitat. Nu am nici numărul lui de telefon. Eu am zis încă din vară că FCSB o să câștige campionatul anul ăsta. FCSB a meritat să câștige campionatul.

Eu nu sunt genul să felicit pe nimeni. Mai ales că se va spune: 'L-a felicitat că nu a jucat Ștefănescu' și așa mai departe...Asta ne mai lipsește, ca eu să îl felicit pe domnul Becali! Nici nu am numărul lui!

Dacă aș face-o, imediat se interpretează că Ștefănescu nu a jucat și că noi am trântit meciul. O să îl felicităm la anul, când o să o batem pe FCSB la Sfântu Gheorghe”, a declarat Laszlo Dioszegi, la Fanatik Superliga.

Gigi Becali, antrenor la Liverpool. Șucu l-a felicitat

După câștigarea titlului de către FCSB, Becali e pus pe șotii, planificând următoarele transferuri la echipa bucureșteană.  

„Sunt mai liniștit acum, numai că mâine plec la Liverpool. Că mă duc să negociez în locul lui Klopp (n.r. - râde). Mă duc să negociez la Liverpool, să vedem. Deja m-au sunat, mă așteaptă acolo, că au nevoie în locul lui Klopp”, a declarat Gigi Becali. 

Dan Șucu, patronul Rapidului, i-a dat un sms lui Gigi Becali, după ce FCSB și-a asigurat titlul din punct de vedere matematic: „Este pentru prima dată în viața mea când un patron de club îmi dă mesaj de felicitare. Aseară după meci mi-a dat. Om de calitate Șucu. Și dintre cei trecuți, Borcea. Dar Șucu mi-a dat mesaj direct. Frumos din partea lui. Bine că a dat, ca să nu mai inventez cine știe ce”, a mai declarat Becali. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel