Superliga Romaniei Dorinel Munteanu acuză "greşeli ca în curtea şcolii" după UTA Arad - Oţelul 3-1

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

UTA Arad s-a impus cu 3-1 în faţa celor de la Oţelul Galaţi şi a urcat pe primul loc în playout. Dorinel Munteanu şi-a criticat jucătorii după meci. 



”Îmi este greu să cred că am pierdut acest joc pentru că l-am controlat. Am făcut o repriză foarte bună, dar nu am reușit să marcăm.  Știam că adversarul este foarte periculos pe contraatac, speculează orice greșeală. La primul gol a fost o greșeală de curtea școlii, jucătorii nu au fost concentrați, greșeli de curtea școlii. Sigur, cu aceste greșeli am avantajat echipa gazdă care se bucură acum de cele trei puncte.

Dezamăgirea e mare pentru că am făcut o partidă bună. Am luat goluri pe greșeli personale și pe pierderea balonului foarte ușor. 

Rămân 3 meciuri și finala Cupei României, asta ne rămâne. Vedem ce vom face”, a spus Dorinel Munteanu după meci. 

Golurile celor de la UTA Arad au fost marcate de Omondi, Luckassen şi Rareş Pop, în timp ce pentru Oţelul Galaţi a marcat Juri Cisotti în minutul 90+3. 

UTA Arad a ajuns la 31 de puncte în playout, în timp ce Oţelul Galaţi are 30 de puncte. 

Mircea Rednic putea fi demis de UTA Arad. Clauza din contract care îl "condamna" 

Mircea Rednic a fost la un pas de demitere de la UTA Arad, din cauza unei clauze din contract. 

“Am o clauză în contract conform căreia, dacă timp de 5 etape echipa se află pe loc de retrogradare, pot fi demis. Prima parte a campionatului cam pe acolo eram. Dar conducerea m-a susținut, tot timpul mă suna și îmi spunea că are încredere în mine, să-mi fac treaba.

Le-am zis și la conferințe că trebuie să fim realiști, să avem răbdare. Asta e, s-a format o nouă echipă. Și mulți au avut răbdare. Mai sunt critici de-ai mei prin oraș. Orașul ăsta trăiește prin fotbal și sunt oameni care s-au săturat să fim la retrogradare.

Și anul ăsta avem obiectiv să ne salvăm de la retrogradare, nu s-a pus niciodată problema de Play-Off. Să ne salvăm și să ne clasăm pe un loc cât mai sus, ținând cont și de banii pe care îi primim de la televiziune”, a spus Mircea Rednic, potrivit Sport Total FM.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel