Superliga Romaniei Dorinel Munteanu așteaptă toți suporterii la stadion. Antrenorul Oțelului face un anunț clar: „Nu voi juca cu echipa a doua!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul Oțelului Galați a oferit o serie de declarații premergătoare ultimului meci din campionatul SuperLigii, partida împotriva celor de la FC Botoșani. Dorinel speră ca suporterii gălățeni să fie prezenți pe terenul propriu al oțelarilor, anunțând că va lua în serios meciul cu elevii lui Bogdan Andone.



Dorinel Munteanu: „Nu-mi este frică de acest program!”

Antrenorul gălățenilor așteaptă duelul cu botoșănenii de duminică seară. Ultimul meci din play-out-ul SuperLigii va avea loc pe stadionul „Oțelul”, pe 12 mai, de la ora 21:30. Oțelarii vor juca, trei zile mai târziu, pe terenul din Sibiu, în fața celor de la Corvinul Hunedoara, în finala Cupei României. Dorinel Munteanu nu s-a arătat deloc îngrijorat în legătură cu programul ultimelor două meciuri ale jucătorilor săi, având încredere în efortul depus de către aceștia. El a mai anunțat, de asemenea, că va lua în serios meciul împotriva botoșănenilor.

„Ținând cont că este ultimul joc din acest campionat pe teren propriu, îmi doresc foarte mult ca echipa noastră să facă o partidă bună, o partidă exactă. Bineînțeles, să obținem un rezultat pozitiv, pentru că așa i-am învățat pe suporterii noștri, cel puțin în play-out-ul acestei competiții, în acest an. Jocurile de pe teren propriu au fost jocuri reușite, cu puncte câștigate, care ne-au făcut să fim bucuroși de acest parcurs, de acest an. Îmi doresc ca toți oamenii să plece liniștiți acasă și să ne revedem pe 15 mai - este un joc special pentru noi.

[..] Nu voi juca cu juniorii sau cu echipa a doua, cum s-a tot spus, pentru că eu n-am avut, pe tot parcursul acestui campionat, primii 11 și următorii 14 jucători care fac parte din lot. Cel mai în formă jucător, despre care am considerat eu că ajută echipa în momentul respectiv, am apelat la el.

Sincer, nu am niciun fel de problemă privind această programare (n.r. - a meciurilor), pentru că am mai jucat din trei în trei zile. Nu-mi este frică de acest program. Sigur, important este ca jucătorii mei să nu se accidenteze, pentru că știți și dvs., avem câteva probleme medicale care au apărut în ultimul timp...

Nu mi-a fost teamă teamă acum trei ani de zile, când am preluat această echipă și în fiecare an s-au văzut progresele pe care le-am obținut, așa că nici acum nu-mi este teamă de aceste două meciuri în patru zile, pentru că am foarte mare încredere în jucătorii noștri și în suporterii noștri care vor fi alături de noi. Mai mult decât atât, nu vreau să trec peste jocul de mâine, care sper și sunt convins că îl vom încheia cu bine.”, a declarat Dorinel Munteanu.

CITEȘTE ȘI Pregătiri intense pentru finala Cupei României. Gălățenii, cursă specială spre Sibiu

Oțelul Galați, un proiect renăscut în urmă cu trei ani de zile, de Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu a ținut să amintească tuturor succesele pe care le-a realizat la clubul dunărean, preluând echipa din cea de-a treia divizie și încheind sezonul actual cu trofeul Cupei României pe masă, dar și cu un loc fruntaș în play-out-ul SuperLigii.

„Niciun suporter al echipei noastre nu s-a gândit, acum trei ani când am preluat echipa, la sfârșitul proiectului meu de trei ani, să încheiem cu un joc în care avem un trofeu pe masă - Cupa României - și să fim cu un pas în Europa. Eu cred că se datorează, în mare parte, jucătorilor, staff-ului, tuturor celor care au muncit pentru acest proiect.”, a mai spus Munteanu.

Munteanu oferă mulțumiri suporterilor Oțelului

„Tot ceea ce am muncit, fiecare oră la antrenament, fiecare zi, fiecare săptămână, fiecare lună...cu ajutorul băieților, cu îngăduința lor, cu răbdarea lor, cu puterea lor de concentrare...cu ajutorul suporterilor, bineînțeles, cu ajutorul oamenilor care iubesc acest oraș și iubesc fotbalul - sper să fie alături de noi și să creadă în noi. 

Încă o dată, orașul nostru, suporterii noștri, toți gălățenii trebuie să fie mândri de această echipă. Mă aștept la o medie de spectatori foarte ridicată, pentru că punem capăt unui an greu, din punctul meu de vedere, de SuperLigă...impactul SuperLigii...problemele financiare...Așa că sper să fie lângă echipă și în ultimul joc, așa cum au fost și până acum.”, au fost declarațiile lui Dorinel Munteanu, înainte de meciul cu FC Botoșani.

CITEȘTE ȘI Marcel Pușcaș crede în șansele FC U Craiova de a prinde un loc de baraj. „Pe noi ne preocupă mai puțin alții”

Partida dintre Oțelul Galați și FC Botoșani va avea loc pe stadionul „Oțelul” din Galați, pe 12 mai, de la ora 21:30. Concomitent, se vor desfășura alte patru partide din play-out, respectiv Dinamo București - UTA Arad, FC Voluntari - „U” Cluj, Poli Iași - Petrolul Ploiești și FC U Craiova - FC Hermannstadt.

Meciul din Cupa României dintre Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați va avea loc pe stadionul Municipal din Sibiu, pe 15 mai, de la ora 20:30.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?