Superliga Romaniei Dorinel Munteanu îi răspunde lui Cornel Sfaițer: „Oțelul Galați nu a depins de Politehnica Iași, sub nicio formă!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Cornel Sfaițer a făcut o solicitare publică în privința echipei conduse de Dorinel Munteanu, spunând că anul trecut, Oțelul Galați a reușit să acceadă în SuperLigă cu ajutorul Politehnicii Iași, astfel că oficialul ieșenilor se așteaptă ca gălățenii să facă o figură bună cu botoșănenii.



Dorinel Munteanu, ironic la adresa lui Sfaițer: „Îi mulțumesc domnului Sfaițer pentru declarațiile sale”

Președintele Consiliului de Administrație al clubului Poli Iași, Cornel Sfaițer, a declarat că așteaptă o victorie din partea Oțelului, ca pe o răsplată pentru faptul că, potrivit acestuia, în ultima etapă din Liga 2, Poli Iași a învins Dinamo București, Oțelul Galați calificându-se în SuperLigă datorită acelui rezultat. 

Dorinel Munteanu i-a mulțumit ironic lui Sfaițer, spunând că echipa Oțelului s-a calificat în SuperLigă prin prisma rezultatelor proprii, nefiind influențată de evoluțiile altor adversari.

„Îi mulțumesc domnului Sfaițer pentru declarațiile sale, dar Oțelul Galați, anul trecut, nu a depins de Politehnica Iași, sub nicio formă! Noi ne-am câștigat jocurile pe teren, ultimul meci cu Unirea Dej - noi am stat la mâna noastră. Așa că, toate declarațiile care vin acum în preajma acestui ultim joc, pentru mine, cu tot respectul, nu au nicio relevanță!

Pentru mine este important ca jucătorii noștri să fie concentrați la acest joc, suporterii să fie alături de echipă. Și cum v-am spus, obiectivul nostru, pe care l-am fixat în a doua parte a sezonului, a fost îndeplinit. Putem fi mândri de echipa noastră!

„Am dat peste cap toate calculele specialiștilor!”

Antrenorul dunărenilor a mai spus că rezultatele proiectului său început în urmă cu trei ani, la Oțelul Galați, a stricat toate calculele specialiștilor din fotbal, care prevesteau retrogradarea echipei, încă din primul an de la promovarea în SuperLiga.

„Vreau să le mulțumesc tuturor care ne-au ajutat financiar, în primul rând - tuturor oamenilor care m-au ajutat, au iubit această echipă și au sprijinit această echipă. Suntem mândri de ceea ce am realizat, dar până nu finalizăm cu bine ceea ce ne-am propus, nu pot să spun mai multe decât că suntem foarte concentrați la cele două jocuri. 

CITEȘTE ȘI Dorinel Munteanu așteaptă toți suporterii la stadion. Antrenorul Oțelului face un anunț clar: „Nu voi juca cu echipa a doua!”

Vreau să închei acest campionat cu bine, pentru că...nu mai repet, am repetat de foarte multe ori, la începutul acestui campionat, eram ultimii cotați ca echipă care rămâne în SuperLiga României.

Din fericire, am dat peste cap toate calculele specialiștilor, iar echipa noastră și-a văzut de treabă - fiind susținuți „de o mână de oameni” din punct de vedere financiar, am reușit să fim în situația în care suntem.”, au fost declarațiile lui Dorinel Munteanu, la finalul conferinței de presă premergătoare meciului cu FC Botoșani.

Partida dintre Oțelul Galați și FC Botoșani va avea loc pe stadionul „Oțelul” din Galați, pe 12 mai, de la ora 21:30. Concomitent, se vor desfășura alte patru partide din play-out, respectiv Dinamo București - UTA Arad, FC Voluntari - „U” Cluj, Poli Iași - Petrolul Ploiești și FC U Craiova - FC Hermannstadt.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?