Superliga Romaniei Dorinel Munteanu, încrezător că Oţelul nu pierde cu Rapid. "Vom lua măsuri speciale"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, vrea ca echipa sa să rămână neînvinsă în meciurile din deplasare şi după partida cu Rapid Bucureşti, de sâmbătă. "Nu va fi uşor, va trebui să investim foarte multă muncă. Dar Rapid nu este o echipă invincibilă. Am văzut şi lucruri bune, cum ar fi că a marcat patru goluri cu Craiova, dar a şi primit trei şi a întors rezultatul printr-un miracol. Vom lua măsuri speciale individuale şi colective, mă interesează ca echipa noastră să fie bine organizată, disciplinată tactică. Sunt convins că au jucători cu valoare, peste cea a jucătorilor noştri, dar puterea grupului nostru este unitatea", a declarat Munteanu.

Tehnicianul echipei gălăţene se aşteaptă la un joc ofensiv din partea giuleştenilor, având în vedere că evoluează pe teren propriu.

"Ştim că Rapid joacă un fotbal ofensiv pe teren propriu, sunt susţinuţi de acei minunaţi suporteri, care ei fac practic toată atmosfera. Au în componenţă jucători valoroşi şi un antrenor valoros, dar asta nu ne împiedică cu nimic să intrăm şi noi în atmosfera jocului. Şi noi avem jucători cu experienţă şi mergem încrezători că putem să câştigăm punct sau puncte, şi să facem un joc bun", a mai spus Dorinel Munteanu.

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi va întâlni formaţia Rapid, sâmbătă, de la ora 20:00, în deplasare, pe stadionul Giuleşti, într-o partidă din cadrul etapei a 24-a a Superligii, scrie Agerpres.

Rapid, avertisment pentru Oţelul înainte de meciul de sâmbătă. "Tragem tare"

"Tragem tare pentru a-i administra Oțelului prima înfrângere în deplasare! Ne vedem la meci! O zi până la Rapid-Otelul", au scris giuleştenii pe Facebook. 

Oţelul Galaţi nu a pierdut niciun meci în deplasare în acest sezon, fiind recordmena Ligii 1 la acest capitol. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel