Cupa României Dorinel Munteanu, mesaj pentru suporterii Oţelului înainte de semifinala Cupei României cu U Cluj

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Oţelul Galaţi înfruntă Universitatea Cluj în semifinalele Cupei României. Câştigătoarea va înfrunta Corvinul Hunedoara în finala de la Sibiu, din luna mai. Dorinel Munteanu a avut un mesaj pentru suporterii gălăţeni înainte de meci. 



"Pentru noi, va fi un meci deosebit, pentru că am ajuns în această fază a Cupei României, şi nu întâmplător. Am avut o grupă destul de grea, am jucat cu FCSB, Dinamo, Zalău, am reuşit să eliminăm Universitatea Craiova. Avem acum un adversar tenace, foarte bun, care îşi doreşte să ajungă în finală. Va fi un meci extrem de greu, dar am încredere în echipa noastră, în jucători, în aportul publicului. Sper să fie al 12-lea jucător, să ne susţină, să aibă încredere în noi, pentru că acest joc se poate termina după 90 de minute, după 120 de minute sau după penalty-uri. Vreau ca suporterii să fie alături de echipă până la final. 

De la jucători vreau ambiţia de a câştiga şi de a ajunge într-o finală după mulţi ani. Nu e întâmplătoare venită această calificare, jucătorii noştri merită să joace finala. Dar trebuie să investească mental, fizic, tot meciul. E nevoie de concentrare 100%. E unul din jocurile sezonului. Acest joc are o semnificaţie specială pentru clubul nostru, oraşul nostru şi pentru toţi cei care ne susţin. Jucătorii nu trebuie să aibă nicio emoţie, trebuie să aibă responsabilitate pentru tot ce fac la acest joc. Ei au fost principalii actori care au ajuns în această fază a competiţiei. 

Sunt convins că toţi sunt concentraţi 100% să facă o partidă bună. Nu există o a doua şansă. Echipa care câştigă se califică! 

Adversarii noştri sunt jucători cu experienţă, au jucat la un nivel foarte înalt, dar eu am mari speranţe în grupul nostru, în primii 20 care vor fi pe bancă. Vreau ca toţi să gândească la fel, să dea totul pentru această echipă, şi ca cei care nu încep jocul să dea totul pentru echipă. 

Grupul primează, aştept de la toţi jucătorii noştri să dea totul pentru echipă. Totul depinde de ei", a declarat Dorinel Munteanu înainte de Oţelul Galaţi-Universitatea Cluj. 

Corvinul, prima echipă calificată în finală

Corvinul Hunedoara s-a calificat deja în finala Cupei României, după ce a trecut de FC Voluntari, scor 3-1, pe teren propriu. Florin Maxim, antrenorul hunedorenilor, a avut un discurs de campion după meci. 

”Am muncit pentru a atinge acest obiectiv. Pentru unii poate a fost nerealist. Nu a fost simplu. Băieții au depus un efort fantastic. A fost un consum mare mental. Băieții își dădeau seama în ce moment se află. Și-au atins obiectivele prin muncă.

Noi suntem o echipă care a promovat din Liga 3 în Liga 2. Ei sunt jucători legitimați la FC Voluntari. Să dea Dumnezeu să marcăm și în finală. În fotbal se poate întâmpla orice. Nu s-a mai ținut cont la noi de fundaș lateral.

Ne-am meritat locul în finală. Mai avem o lună. E important pentru mine și pentru jucători. Mai avem de jucat într-o finală. Finalele nu se joacă, se câștigă!”, a declarat Florin Maxim, la finalul meciului.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Cupa României




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel