Superliga Romaniei Dorinel Munteanu nu bagă juniorii cu FC Botoşani în ultima etapă, chiar dacă meciul e cu 3 zile înaintea finalei Cupei României

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Oţelul Galaţi a fost programată să joace în ultima etapă a playout-ului duminică, 12 mai, contra celor de la FC Botoşani, cu doar 3 zile înainte de finala Cupei României. 



Dorinel Munteanu a fost întrebat la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Hermanstadt dacă această situaţie i se pare una normală. 

"Nu este normal, dar trebuie să ne încadrăm în cerinţele Federaţiei, ale Ligii, ale televiziunilor, pentru că asta e situaţia. Nu trebuie să fie pentru noi un mod de a gândi negativ, ci dimpotrivă, să ne motivăm şi mai bine, ca la jocul de pe 15 mai să fim într-o formă cât mai bună. Până atunci avem trei jocuri foarte grele în playout. Ne dorim să ne atingem obiectivul, adică primul loc din playout. 

Meciul cu Hermanstadt e foarte greu, au jucători cu experienţă. Jucăm pe teren propriu, vreau ca jucătorii mei să arate bine pe teren tot meciul, să demonstreze că la Arad a fost un accident, mai ales din minutul 65. Să reparăm ce am greşit la jocul cu UTA, să facem un joc bun cu Hermanstadt, să câştigăm", a declarat Dorinel Munteanu. 

Va protesta Oţelul la ultimul meci din playout? 

Dorinel Munteanu a fost întrebat dacă se gândeşte să bage juniorii în teren în ultima etapă din playout, pentru a-şi odihni titularii pentru finala Cupei. 

"Nu, sub nicio formă. Sunt foarte multe speculaţii. Am făcut şi eu apel la oamenii competenţi, instituţiile competente care programează jocurile. Am primit un răspuns negativ, nu se poate schimba absolut nimic. Nu s-a ţinut cont nici de faptul că ne deplasăm la Sibiu. Dar vom juca normal. Nu voi băga juniorii, cum s-a vehiculat în presă. Voi face o echipă cu jucători care au mai evoluat. Este posibil să odihnesc unul, doi, trei jucători, dar respect competiţia. Vom avea un meci foarte greu cu Botoşani atunci, cum avem şi cu Hermanstadt şi cu Petrolul. 

E treaba lor dacă nu mă respectă. Eu am încredere în echipă şi chiar speram să avem puţină îngăduinţă. Am fost angrenaţi în această competiţie a Cupei României şi am avut un program infernal. Eu am acceptat să fie jocul cu UTA Arad intermediar, pentru că am fi putut să îl mutăm în altă zi. Dar dacă aşa s-a decis, aşa vom juca", a mai declarat Dorinel Munteanu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel