Superliga Romaniei Dorinel Munteanu reîncepe antrenamentele la Oţelul imediat după Revelion. Primul meci, pe 19 ianuarie cu Voluntari

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Oţelul Galaţi se reuneşte pe 2 ianuarie 2024. "Lotul echipei de seniori a SC Oțelul Galați, intrat în vacanță după meciul cu FC Botoșani, din etapa a 21-a a Superligii, va reveni la antrenamente în a doua zi a noului an. Campionatul se va relua pe data de 19 ianuarie.

Roș-alb-albaștrii beneficiază de câteva zile de odihnă după un an intens, sezonul de vară-toamnă fiind de excepție pentru SC Oțelul Galați, la revenirea în prima ligă a României: 26 de puncte în 21 de etape, neînvinși în meciurile de pe teren străin și calificați în sferturile de finală ale Cupei României. Echipa antrenată de Dorinel Munteanu se va reuni pentru pregătirea sezonului de primăvară pe data de 2 ianuarie 2024, apoi va pleca într-un cantonament montan.

Superliga se va relua pe data de 19 ianuarie, runda a 22-a rezervându-i Oțelului o deplasare la FC Voluntari", se arată într-un comunicat de pe site-ul clubului.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel