Fotbal Dorinel Munteanu revine pe banca Oțelului și speră la susținere din partea tribunei la derby-ul Moldovei

Data publicării:

Oţelul Galați joacă pe teren propriu, astăzi, 11 martie, unde așteaptă vizita Politehnicii Iaşi, într-un meci care va încheia sezonul regular din Superligă. După ce a lipsit de pe banca Oțelului timp de trei etape, Dorinel Munteanu revine pe stadionul din Galați, unde va înfrunta echipa lui Leo Grozavu, în derby-ul Moldovei.



Dorinel Munteanu, din nou pe bancă

Antrenorul dunărenilor a trecut peste cele trei etape de supendare, după eliminarea din meciul cu Dinamo, încheiat cu înfrangerea Oțelului, scor 3-1, din luna februarie. Acesta a fost sancționat pentru jignirile aduse unui tușier, declarând că pedeapsa ispășită nu a fost pe merit: „Am stat nevinovat suspendat trei etape, dar a trecut. Sunt bucuros că voi fi pe bancă alături de băieţi la meciul cu Iaşi, deoarece acest meci are o însemnătate deosebită pentru noi, pentru clubul nostru, pentru oraşul nostru.”

Derby în Moldova: Oțelul Galați înfruntă Politehnica Iași

Dorinel Munteanu a susținut că meciul cu Politehnica Iași va fi unul decisiv, având noi obiective pentru echipa sa: „Vrem să câştigăm play-out-ul”. Aceste afirmații survin după ce antrenorul gălățenilor s-a declarat neimpresionat de lupta pentru play-off, obiectiv pe care afirmase pe toată durata campionatului că îl urmărește : „Puteam fi liniştiţi în primele şase, însă a fost şi puţină nelinişte la echipă. Încă nu s-au rezolvat toate probleme, dar eu sper ca băieţii să înţeleagă că voi face totul împreună cu Consiliul Local, domnul primar şi partenerii noştri pentru a rezolva aceste probleme”. Altfel spus, antrenorul gălățenilor a făcut aluzie la șansele mari pe care echipa sa le-a avut în ceea ce privește accederea în play-off, dar a reamintit, totodată, și dorința sa de rezolvare a problemelor la echipă.

Mai mult decât atât, Dorinel a prefațat și imaginea jocului de astăzi: „Este un derby al Moldovei, orgoliile sunt foarte mari, punctele sunt foarte importante, deoarece vom juca în play-out, dar avem în continuare noi provocări”.

Pe lângă obiectivele din Campionat, acesta a amintit și așteptările din Cupa României: „În primul rând, suntem angrenaţi în Cupa României. Următorul obiectiv este clasarea pe locul şapte, iar următorul obiectiv este să rămânem în Prima Ligă. De aceea am făcut apel la băieţi, pentru că acest joc are o încărcătură emoţională foarte mare.”

Dorinel solicită sprijinul publicului gălățean

„Sper ca stadionul să fie plin, să fim susţinuţi, pentru că merităm. A fost o frustrare foarte mare pentru când am văzut că unele echipe joacă pentru play-off - fără să le jignesc.”, a afirmat acesta.

Partida dintre Oţelul Galați şi Politehnica Iaşi se va juca luni, 11 martie, de la orele 20:00, pe stadionul Oțelul.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?