Superliga Romaniei Dorinel Munteanu s-a internat, după meciul cu Dinamo

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, a ajuns la spital după meciul cu Dinamo Bucureşti, pierdut scor 3-1, pe Arcul de Triumf. 



”Sunt pe perfuzii, la spital, la Galați. Am plecat după meciul de aseară. Cu privire la meci, da... nu mi-a dat cartonaș roșu direct, ci al doilea galben”, a spus Dorinel Munteanu, citat de Iamsport.

De altfel, imediat după meci, Laurenţiu Iorga, preparatorul fizic al gălăţenilor, a spus că Dorinel Munteanu se simte foarte rău. 

”Ne așteptam la mult mai mult, simțeam o oarecare presiune, dar Dinamo și-a dorit mai mult în seara asta. Din păcate, Mister e foarte bolnav de două zile, nici n-a putut să vorbească după meci, a plecat imediat, se simțea foarte rău. S-a simțit lipsa lui și la antrenamente. Să sperăm că de săptămâna viitoare își va reveni și va fi alături de echipă.

Nu știu (n.r. despre momentul eliminării lui Dorinel Munteanu), a vorbit cu tușierul, care l-a chemat pe central, atât. Nu știu exact ce s-a întâmplat. Probabil i-a reproșat ceva la o fază, iar tusierul nu a acceptat ce i-a spus”, a declarat Iorga, la finalul confruntării.

Dinamo a învins-o pe Oţelul pe Arcul de Triumf 

Dinamo Bucureşti a părăsit ultimul loc din Superliga de fotbal, după ce a învins-o pe Oţelul Galaţi cu scorul de 3-1 (2-1), duminică seara, pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală, într-un meci din etapa a 26-a.

Dinamo a deschis scorul rapid, prin Dennis Politic (3), din centrarea lui Hakim Abdallah. Gălăţenii au restabilit egalitatea prin Alexandru Mihai Pop (17 - penalty), după ce arbitrajul video a semnalat un fault al lui Darko Velkovski la Dragan Lovric.Dinamo a intrat la pauză în avantaj, după golul lui Eddy Gnahore (34), din pasa aceluiaşi Abdallah. Francezul a marcat primul său gol în Superligă.

Echipa antrenată de croatul Zeljko Kopic a închis tabela prin reuşita lui Hakim Abdallah (81 - penalty), după ce Josue Homawoo a fost faultat de George Cîrjan, infracţiune semnalată de arbitrajul video.Dinamo şi-a mai creat ocazii prin Gnahore (64), Abdallah (72) şi Antonio Borduşanu (90), în timp ce oaspeţii au avut ocazii pe final, însă portarul Adnan Golubovic a respins şutul lui Pop (90+2), iar apoi şi pe cel al lui Miguel Silva (90+3), după care Cîrjan a trimis peste poartă.

În min. 60, jocul a fost întrerupt câteva zeci de secunde din cauza unor obiecte aruncate de suporterii dinamovişti spre arbitrul asistent Ionel Valentin Dumitru.Dinamo a jucat finalul meciului în inferioritate numerică, Homawoo părăsind terenul accidentat, după ce Kopic a epuizat schimbările.

Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, a fost eliminat în min. 75, pentru injurii aduse arbitrului asistent Andrei Constantinescu.

Dinamo a obţinut a şasea sa victorie din acest campionat, ultimele două consecutive.

Oţelul are o singură victorie ultimele şase etape, două egaluri şi trei eşecuri.

În tur, Oţelul s-a impus cu 1-0, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?