Superliga Romaniei Dorinel Munteanu "trage Oţelul Galaţi după el". "Merită să fie la echipe mai puternice"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu primeşte laude de la conducătorii din Liga 1. Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, e de părere că "Munti" poate antrena echipe cu obiective mai îndrăzneţe în Liga 1. 



Oţelul Galaţi este campioana egalurilor în această ediţie de campionat, 16 meciuri încheindu-se nedecis. Cu toate astea, munca depusă de Dorinel Munteanu la Galaţi nu a rămas neobservată de rivali. Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, laudă Oţelul şi spune că Dorinel Munteanu ar putea antrena o echipă cu pretenţii din Liga 1. 

"Văd că Oţelul Galaţi este o echipă foarte bine pregătită. Şi acum, ca şi atunci când au fost prezentate imaginile din cantonamentul de iarnă, am fost unul dintre cei care l-au susţinut pe Dorinel Munteanu. Nu am văzut neapărat metode învechite, ci metode după posibilităţi. Sunt convins că dacă ar fi reuşit să meargă într-un stagiu de pregătire în străinătate, ar fi făcut-o. Probabil au fost condiţionaţi. Ăsta e motivul pentru care au rămas în ţară, cred. A demonstrat Dorinel Munteanu încă o dată, chiar şi celor care l-au contestat, că e un antrenor care merită să fie în Liga 1. 

A fost la echipe de top. Eu l-am arbitrat şi la meciuri internaţionale. S-a întâmplat să fie antrenor şi în străinătate, şi l-am arbitrat. El a mai fost la echipe foarte bune. La cum pregăteşte jocurile, la cum a pregătit echipa, demonstrează că merită să fie şi la echipe mai puternice. Din punctul meu de vedere, este o locomotivă pentru ce înseamnă fotbalul din Galaţi. E cel care a tras echipa după el", a declarat Cristi Balaj la GSP Live. 

Dorinel Munteanu a vrut să schimbe un jucător în minutul 10

Oţelul a remizat cu Poli Iaşi, 1-1, în ultima etapă a sezonului regulat, însă un jucător l-a nemulţumit pe Dorinel Munteanu. Este vorba despre Teles, despre care Dorinel a spus că trebuia să îl schimbe încă de când a acordat ieşenilor un penalty. 

"Sâmbătă ne aşteaptă un meci la fel de greu, sper să se trezească jucătorii mei la realitate. Valoarea lotului, a primului XI, nu este cea care a fost azi pe teren. Normal că sunt supărat pe Teles, când un jucător cu atâta experienţă face 2 greşeli în 10 secunde şi se dă penalty împotriva noastră. Trebuia să îl scot de când a fost penalty-ul, dar am zis să nu fac schimbări, să rup jocul din acel moment. L-am mai lăsat până la pauză, am crezut că îşi revine, dar nu şi-a revenit. 

Pare favorabil programul, dar numai dacă ne trezim şi revenim la calitatea noastră de a câştiga meciurile de pe teren propriu. Asta e una dintre cauzele care ne-a făcut să nu fim mai sus în clasament. Am pierdut multe puncte prin egaluri sau jocuri pierdute. Normal, nu ar fi trebuit să fie aşa. O echipă pregătită de mine nu ar fi trebuit să păţească asta. Îmi asum rezultatele, dar sunt supărat. 

Eu sper ca băieţii mei să se trezească după jocul ăsta. Vom face o analiză amănunţită, pentru că nu se poate continua aşa. Avem susţinătorii noştri, lumea vine la stadion pe vremea asta, şi nu putem să îi lăsăm să plece aşa. Faptul că nu a funcţionat jocul în prima repriză m-a pus pe gânduri foarte tare. Ştiţi că nu am jucat niciodată cu aceeaşi formaţie. Îi văd cum se antrenează săptămâna asta, dar sigur vor fi schimbări", a mai spus antrenorul gălăţenilor. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?