Echipa nationala Drăgușin, mesaj pentru suporteri: „E de nedescris când toți te îndeamnă la luptă”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

„Tricolorul” le-a transmis un mesaj tuturor suporterilor echipei naționale, mărturisind cât de importantă este prezența activă a acestora în tribune.



Echipa națională a României a fost primită cu nerăbdare în Germania, mulți suporteri așteptându-i pe jucătorii români, luni, la hotel, unii dintre aceștia alăturându-se „tricolorilor” chiar și la antrenamente.

Radu Drăgușin, în vârstă de 22 de ani, a dezvăluit că sprijinul suporterilor înseamnă foarte mult pentru el și colegii săi, spunând, totodată, că speră la calificarea în etapele superioare din cadrul Campionatului European de fotbal din Germania (14 iunie - 14 iulie).

Drăgușin: „Fanii nu își dau seama cât de importanți sunt pentru noi”

„Suntem bucuroși că suntem aici, la Wurzvburg, și foarte mulți fani au venit să ne urmărească antrenamentul de azi, așteptăm mulți și la meciuri. Facilitățile de la cantonament și cele de la stadio sunt excelente, avem toate condițiile pentru un EURO de excepție. E mult entuziasm printre noi, de când am aterizat și am văzut câți români ne-au așteptat...

Starea pozitivă de la începutul cantonamentului nu s-a schimbat după cele două teste pe care le-am avut - cu Bulgaria și Liechtenstein. Această atmosferă ne-a calificat, până la urmă, la EURO 2024. Aceste amicale ne-au dat multe răspunsuri, pentru că am fost sinceri cu noi și între noi.

Am plecat cu gândul că vrem să ieșim din grupă la EURO 2024. Și cred că e un obiectiv pe care putem să-l atingem. Noi mereu am fost underdogs, iar această poziție ar trebuie să ne dea încrederea că putem face un turneu final bun. Nu suntem însă neapărat oustideri în această grupă. Vom analiza și vom face un plan pentru a câștiga meciul cu Ucraina.

Poate fanii nu își dau seama cât de importanți sunt ei pentru noi, în momentele decisive... Atunci închid ochii și cânt alături de 30-40 de mii de oameni. E greu de descris ce simt, e de nedescris când toți te îndeamnă la luptă. E primul dintre toate momentele în care îmbrac acest tricou și simt o responsabilitate incredibilă”, a afirmat Radu Drăgușin.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?