Fotbal international "Drăguşin trebuie să îl ia exemplu pe Chivu". Jurnaliştii englezi anunţă când va juca românul la Tottenham

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Radu Drăguşin a fost transferat de Tottenham de la Genoa în această iarnă, pentru 25 de milioane euro, plus alte cinci milioane sub formă de bonusuri. Până acum, însă, a adunat doar 30 de minute în tricoul celor de la Spurs. 



Jurnaliştii englezi spun, însă, că Radu Drăguşin trebuie să îl ia exemplu pe Cristi Chivu, care a trecut printr-o situaţie similară la Ajax Amsterdam, unde a fost mai întâi rezervă. 

"Drăgușin a fost un fotbalist fantastic în Italia. Înțeleg că este destul de relaxat în legătură cu situația sa de la Tottenham. E conștient că Tottenham nu are multe meciuri în acest sezon și că nu există oportunități numeroase pentru jucători.

Drăgușin vine într-un campionat nou, iar cei doi fundași centrali sunt foarte bine închegați, joacă bine, sunt sănătoși, au evitat suspendările, însă, în momentul în care va exista o problemă cu unul dintre ei, Drăgușin va intra și va juca.

Fotbaliștii care fac un salt mare în carieră nu încep mereu să joace imediat. Drăgușin ar putea fi conștient și de cazul compatriotului său, Cristian Chivu. Când a ajuns la Ajax, în 1999, nu a jucat în primele luni și a trebuit să fie răbdător, iar ulterior a avut o carieră grozavă în care a câștigat inclusiv Liga Campionilor", a spus Jack Pitt-Brooke, realizatorul podcastului The View From The Lane.

Ange Postecoglou i-a spus lui Drăguşin că nu îl cumpără pentru a fi rezervă 

Celălalt realizator al podcastului, Charlie Eccleshare, a spus că a vorbit cu Ange Postecoglou despre situaţia lui Drăguşin. Antrenorul a dezvăluit ce a vorbit cu Radu Drăguşin înainte de transferul de la Genoa. 

"Am vorbit cu Ange Postecoglou, care mi-a spus că a fost foarte clar cu Drăgușin. I-a spus că nu îl transferă să fie rezervă, însă nici că îl va aduce și că îl va trimite titular imediat. Trebuie să își câștige locul de titular. L-am întrebat pe Ange în conferința de presă despre Drăgușin și a spus: 'Dacă voia doar să joace, putea să rămână la Genoa'.

Trebuie să avem în vedere faptul că la Juventus, când a apărut la prima echipă, îi avea acolo pe Bonucci și Chiellini, deci este obișnuit cu provocările. Eu cred că va fi în regulă", a spus și Charlie Eccleshare.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel