Superliga Romaniei Dubla lui Dennis Politic decide prima manşă a barajului pentru Liga 1

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dinamo a învins-o pe Csikszereda cu 2-0, în prima manşă a barajului pentru promovare/menţinere în Liga 1. 



Dennis Politic a decis prima manşă a barajului cu Csikszereda. Atacantul lui Dinamo a marcat două goluri în repriza secundă a meciului de pe Arena Naţională şi şi-a atras aplauzele a peste 35.000 de fani. 

Dinamo Bucureşti porneşte ca favorită certă la returul de la Miercurea Ciuc, acolo unde dinamoviştii ar fi spus că vor avea 10.000 de suporteri. Oficialii ciucanilor au transmis, însă, că au alocat doar ... 125 de bilete alb-roşilor. 

La pauza meciului, Ionel Dănciulescu spunea că Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu trebuie să plece de la club, pentru că, şi dacă vor reuşi să salveze Dinamo de la retrogradare, sezonul acesta este un eşec. 

”Din punctul meu de vedere, ar trebui să se schimbe ceva la Dinamo. Chiar dacă se salvează, e un eșec total. Tot ce s-a întâmplat e un eșec total.

Iar cei responsabili, vorbim de domnul Nicolescu și chiar de Kopic, eu dacă aș fi omul care dau banii la Dinamo, aș vrea să văd demisiile pe masă.

E un eșec total la câți bani s-au investit, în special în partea a doua a campionatului. Tot un eșec e (n.r. chiar dacă se salvează Dinamo). Poate sunt eu mai pretențios. Așa văd eu”, a spus Ionel Dănciulescu, la Digi Sport Special.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?