Fotbal Duelul „Universităților”, în barajul pentru Europa. Mihai Rotaru: „Contăm pe suporteri!”

Data publicării:
Facebook Universitatea Craiova
Facebook Universitatea Craiova

Formația condusă de Costel Gâlcă, Universitatea Craiova, va juca cel mai important meci al sezonului, finala barajului pentru preliminariile Conference League, unde va înfrunta echipa lui Ioan Ovidiu Sabău, Universitatea Cluj.„Echilibrul, o calitate importantă a lui Costel Gâlcă”

Finanțatorul din Bănie a afirmat că meciul împotriva „U” Cluj va avea o importanță aparte, formația din Craiova contând foarte mult pe sprijinul suporterilor. Acesta a recunoscut că emoțiile resimțite sunt la cote ridicate, dată fiind miza partidei.

„Avem un meci extrem de important, abia îl aștept, emoția e de câteva zile. Este, din păcate, un singur meci în care ne jucăm tot sezonul. Nu e corect, nu e normal, dar nu despre asta trebuie să vorbim acum.

Râuri, ramuri trebuie să fie alături. Toți ne dăm măsura valorii. Contăm pe suporteri, avem nevoie să fim iar în Europa. Acum doi ani, ghinionul ne-a interzis grupele. La Beer Sheva, am fost acolo. Norocul chiar a însemnat ceva, ar însemna ca noi să nu mergem în grupe. Am fost foarte, foarte aproape. Am fost cu un picior în grupe, că am condus cu 1-0 în prelungiri la Beer Sheva.

Cred că echilibrul este o calitate importantă a lui Costel Gâlcă. Cred că ajută mult că a venit înainte de terminarea acestui sezon, pentru că a putut să-și facă deja evaluările”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport Special.

Rotaru e alături de antrenorul oltenilor

Întrebat dacă vor exista numite consecințe, în condițiile în care echipa Universității Craiova nu va reuși să câștige barajul, finanțatorul din Bănie a declarat că nu se gândește la un eșec în finala de duminică.

„Nu, nu vor fi repercusiuni, dar trebuie să câștigăm acest baraj. Nu vor fi repercusiuni, pentru că nu e normal. El și-a asumat locul doi, dar nu a fost un obiectiv în contract. Nu se pune problema. Acest meci nu trebuia să aibă loc, locul 3 cu locul 10 dăm baraj...”, a mai spus Rotaru.

Meciul pentru turul 2 preliminar al Conference League se va desfășura duminică, 26 mai, de la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova.

În tururile preliminare ale competițiilor din Europa, România va fi reprezentată de FCSB (turul 1 preliminar al Champions League), Corvinul Hunedoara (turul 1 preliminar al Europa League), CFR Cluj (turul 2 preliminar al Conference League) și câștigătoarea barajului dintre Universitatea Craiova și Universitatea Cluj.

CITEȘTE ȘI Florin Maxim pregătește Corvinul pentru Europa. „Aducem jucători de top”

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel