Superliga Romaniei Dumitru Dragomir e de acord cu Gigi Becali, după Rapid - FCSB. "La toate patru golurile, greşeli de portar"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

După meciul dintre Rapid şi FCSB, încheiat cu victoria la scor a giuleştenilor, 4-0, Gigi Becali l-a desfiinţat pe Ştefan Târnovanu. Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, îi dă dreptate finanţatorului. 



"Mă gândesc dacă mai intră în poartă. Primul gol și ăla la colțul scurt. Mingea e a lui. Aștepți să iei gol? Nu că e neinspirat, e fricos. Mingea era a lui. N-am avut niciun jucător pe teren, nimic!

Este o umilință. E batjocoră, nu umilință. Ce poți să simți dacă nu pot să aleg un singur jucător din 11. Prima repriză a fost a noastră, numai că a fost greșeala lui Târnovanu care a luat gol. Nu a ieșit să prindă mingea, a luat gol de la Iacob. L-aș băga pe Vlad", a declarat Gigi Becali după înfrângerea cu Rapid.

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte LPF, îi dă dreptate patronului FCSB-ului şi spune că toate golurile marcate de rapidişti au fost greşeli de portar. 

"Să o luăm de la portar. La toate 4 golurile, greşeli de portar. La primul şi la ultimul trebuia să iasă. Stă pe linia porţii? Krasniqi a făcut o preluare de 40 m (n.r. la golul de 3-0). El trebuia să fie pe linia de 11 m, o putea respinge în aut, sau ceva. La primul gol la fel, a stat pe linia porţii. Trebuia să iasă. Dacă era Rică Răducanu, le lua capetele tuturor. La toate patru golurile a greşit", a declarat Dumitru Dragomir. 

Unde s-a făcut diferenţa

"Nu s-a prins nimeni că Rapid a câştigat la spaţiile mici dintre fundaşii laterali şi mijlocaşi. Coman nu a trecut o dată de fundaşul dreapta, iar Tavi Popescu nu a trecut o dată de un puşti de 18 ani. Ştii din ce cauză? Pentru că mijlocaşul stânga şi mijlocaşul dreapta de la Rapid au făcut tot jocul. Spaţii mici, tactică italiană a lui Bergodi. La FCSB era un haos de nedescris. Parcă erau echipă de Divizia C. Incredibil!", a mai declarat Dumitru Dragomir la Fanatik. 

Rapid a învins FCSB cu 4-0 pe Arena Naţională. Paul Iacob, Ermal Krasniqi şi Albion Rahmani de două ori au marcat pentru giuleşteni. Distanţa de puncte din playoff dintre cele două echipe este acum de 4 puncte, dar cu un avantaj pentru FCSB în cazul în care sezonul se încheie la egalitate. FCSB nu a beneficiat de jumătate de punct la înjumătăţire, ceea ce înseamnă că va rămâne pe primul loc şi la egalitate de puncte cu Rapid. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?