Echipa nationala "Dumnezeu e român". Cea mai tare reacţie, după tragerea la sorţi a grupelor EURO. Răzvan Burleanu a anunţat obiectivul naţionalei

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Marcel Răducanu a avut reacţia zilei după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024. 



România a fost repartizată în Grupa E, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea playoff-ului B (Israel, Bosnia, Islanda sau Ucraina). Marcel Răducanu a spus că "Dumnezeu e român" după ce a văzut grupa. 

”Este o grupă interesantă, de unde ar trebui să scoatem niște rezultate bune și să mergem mai departe. Sigur că trebuie să progresăm, să facem altceva decât ce am făcut în preliminarii.

Acum trebuie să arătăm că avem valoare și că suntem acolo unde vin cele mai tari puternice echipe din Europa. Dumnezeu e de partea noastră. Dumnezeu e român, înainte era german. De un an de zile e român. Ne-a cam ajutat în ultimul timp.

Dacă am juca la fel cum am jucat ultimele două meciuri vom putea face puncte. Avem șanse să ieșim din grupe dacă jucăm cum am jucat cu Israel și Elveția”, a spus Marcel Răducanu, citat de Fanatik.

Răzvan Burleanu a spus obiectivul naţionalei 

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a făcut câteva declaraţii scurte după tragerea la sorţi de la Hamburg. 

”Dacă e să ne uităm la această grupă, ar trebui să nu ne gândim la adversarii noştri. Va fi o luptă cu noi înşine, astfel încât dacă jucătorii noştri vor avea capacitatea să se autodepăşească, cu siguranţă vor obţine rezultate remarcabile.

Acest Euro trebuie să reprezinte o etapă în ceea ce priveşte construirea celei mai importante generaţii din ultimii 20 de ani. Şi evident, obiectivul intermediar este ieşirea din grupe. Staful tehnic va analiza adversarii ştiuţi deja, Belgia şi Slovacia, iar apoi aşteptăm luna martie.

Ne aşteptăm ca Israel să fie una din echipele din finală, probabil cu Ucraina, o echipă foarte competitivă. Mi-aş fi dorit să reluăm experienţa frumoasă din 2016, când am avut meci de deschidere cu Franţa, aşa că mi-aş fi dorit să jucăm cu Germania. Sunt încrezător că echipa are un potenţial extraordinar de creştere în lunile următoaree. Va fi o luptă de a ne autodepăşi”, a spus Răzvan Burleanu, citat de Digisport

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel