Superliga Romaniei După anunțul antrenorului secund, Rapid prezintă preparatorul fizic al clubului

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Noul antrenor al clubului alb-vișiniu, Neil Lennon, a cooptat numai britanici în staff-ul echipei din Giulești, pregătindu-se de noul sezon al SuperLigii.



Neil Lennon, înconjurat de alți britanici

Clubul din Giulești a făcut anunțul noului preparator fizic al jucătorilor, după doar o zi de la prezentarea „mâinii drepte” a nord-irlandezului Neil Lennon.

Se pare că și de această dată, Lennon a optat pentru colaborarea cu un profesionist britanic, Andrew „Andy” Mark Liddell fiind noul preparator fizic al Rapidului.

„În vârstă de 50 de ani, Andy este născut la Leeds și a jucat ca atacant chiar și în Premier League, la Barnsley, dar și în ligile inferioare, la Wigan Athletic, Sheffield United, Oldham Athletic și Rotherham. De asemenea, a bifat 12 selecții la naționala de tineret a Scoției, pentru care a marcat două goluri.

După încheierea carierei de fotbalist, în 2010, de la Rotherham, Liddell s-a dedicat meseriei de preparator fizic, începând cu formația de la care s-a retras din activitatea de jucător.

Între 2011 și 2018, s-a ocupat de Ipswich Town, după care a devenit preparatorul fizic al naționalei Irlandei, sub comanda Mick McCarthy, timp de un an și nouă luni.

În sezonul trecut, a pregătit formația campioană a Israelului, Maccabi Tel Aviv, de unde a plecat odată cu începerea războiului.”, a fost anunțul clubului de fotbal Rapid București. 

CITEȘTE AICI Cine este noul antrenor secund al Rapidului. Experiența de care dă dovadă „mâna dreaptă” a lui Lennon

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?