Echipa nationala După Drăguşin, un alt tricolor ar putea ajunge în Premier League. Florin Manea spune, însă, că "nu vorbim de top 5"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Impresarul Florin Manea anunţă că un alt jucător din naţionala României ar putea prinde un transfer la o echipă din Premier League, chiar dacă nu în top 5. 



Este vorba despre Denis Drăguş, jucător revitalizat de Marius Şumudică la Gaziantep. El a jucat 26 de partide în tricoul turcilor, a marcat de 11 ori şi a dat o pasă decisivă. Totul depinde, însă, de evoluţiile lui Drăguş de la Campionatul European. 

Sursa: Instagram Denis Drăguş

"Este un jucător care îmi place foarte mult. Destabilizează, a început să şi marcheze. De ce să n-aibă şi el noroc? E şi o chestie de noroc, chiar dacă este şi de valoare. Să sperăm, să vedem ce se întâmplă. Campionatul European este decisiv pentru el. Dacă joacă bine la European, şansele sunt mari să vină în Premier League. Eu aşa zic.

Vorbesc cu Denis, dar mai am şi alte lucruri de făcut. Trebuie să lucrez pentru Albert Guðmundsson de la Genoa, care are o cotă foarte bună acum. Juve şi cei din Anglia, de pe aici… Am Dina Grameni de la Farul, mă ocup de el şi pentru suma corectă… Drăguş joacă bine. Mi-aş dori, vorbesc mereu cu el, îmi doresc să colaborez cu el. Îmi doresc să îl şi ajut.

Eu aş vrea să îl aduc aici, în Anglia. Are valoare de Premier League, dar nu vorbim de top 5. Vorbim de un West Ham, un Crystal Palace. Eu aşa cred şi deja am avut câteva discuţii. El a mai fost aproape de Stoke City înainte să meargă la Gaziantep. La modul în care se pregăteşte acum şi cum joacă, are o şansă„, a declarat Florin Manea la Fanatik.

Bănel Nicoliţă a jucat cu Drăguş la Viitorul Constanţa şi spune că era mai bun decât Florinel Coman 

“Eu îl știu de când era la Viitorul. Atunci era mai firav. Era foarte tehnic și îi plăcea foarte mult să țină de minge. Îl certam să ne mai dea și nouă pase. O ținea, dribla, o mai pierdea, dar nu avea capacitatea fizică să se mai întoarcă după minge sau să fie mai agresiv. Dar când avea mingea se vedea pe el că are calitate.

Nu îi luai mingea de la picior, nici lui și nici lui Coman. Amândoi o protejau foarte bine. Drăguș era mai tehnic decât Coman la acel moment. Era cu două clase peste Coman. Așa de bun era în momentul când eu am ajuns (n.r. la Viitorul Constanța)”, a spus Bănel Nicoliță. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel