Superliga Romaniei După plecarea lui Daniel Niculae, Șucu își face noile planuri. Cine va fi director sportiv la clubul giuleștean

Data publicării:
Facebook FC Rapid 1923
Facebook FC Rapid 1923

Acționarul majoritar al clubului de fotbal Rapid București ar fi găsit înlocuitor pentru responsabilitățile pe care le avea în vedere Daniel Niculae, după ce acesta și-a dat demisia din funcția de președinte al clubului giuleștean.



Șucu, dur în ultimul anunț

Dan Șucu a transmis un mesaj prin intermediul căruia a anunțat desfășurarea unor ample procese de restructurare a echipei giuleștene, după șirul lung de eșecuri cunoscut de formația alb-vișinie în play-off-ul SuperLigii...

CITEȘTE ÎN CONTINUARE Dan Șucu anunță restructurări masive la echipa Rapidului! „Vom interveni pentru a aduce rigurozitatea și performanța!”

Se pare că una dintre primele schimbări în ceea ce privește structura clubului giuleștean va începe chiar de la „vârful piramidei”, după ce Daniel Niculae și-ar fi da demisia deja din funcția de președinte al clubului. Șucu l-ar numi oficial, în următoarele zile, pe Daniel Sandu (31 ani) în funcția de director sportiv, potrivit gsp.ro Cel care ocupase respectivul post, Sorin Boiangiu, a fost îndepărtat.

Alte surse apropiate ale clubului susțin că „Dan Șucu nu a fost mulțumit nici de Daniel Niculae, pe care îl delegase să se ocupe mai mult de echipă în ultima vreme.

Iar picătura finală a fost că la meciul cu Farul, din deplasare, a apărat Drăghia. Chiar dacă acesta are câteva kilograme în plus. 'Cum s-a ajuns aici? De ce portarul de rezervă nu se încadrează în greutatea optimă?!' - acestea au fost întrebările lui Dan Șucu pentru Daniel Niculae”.

Daniel Sandu are un master sportiv la Bordeaux și îl va înlocui pe Sorin Boiangiu (47 ani) la cursul pentru directori sportivi special demarat de FRF.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?