Fotbal international Ea este considerată cea mai frumoasă fotbalistă din lume. Ce spune Ana Maria Markovic despre titulatura primită / FOTO

Data publicării:

Ana Maria Markovic - supranumită cea mai frumoasă fotbalistă din lume - nu e deloc modestă când vine vorba de fizicul ei. 



Sportiva are 3 milioane de urmăritori pe Instagram,și visează să ajungă ca idolul ei - Cristiano Ronaldo. 


Ana Maria Markovic își întreabă fanii dacă ea este cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume

În urmă cu câteva săptămâni, un fan de pe rețele sociale a întrebat-o pe Ana Maria Markovic dacă este "cea mai frumoasă fotbalistă" din lume. Marți, ea a răspuns în sfârșit la această întrebare. 

Ei bine, într-un fel. 

Markovic a răspuns la această întrebare printr-o fotografie senzuală, lângă care a scris: "Pentru ca voi să decideți". 


Această postare a lui Markovic a primit mii de like-uri și comentarii de la fanii ei care deja au încoronat-o drept cea mai frumoasă fotbalistă din lume.  

Markovic, în vârstă de 23 de ani, este o adevărată vedetă pe rețelele de socializare. Vorbim despre o sportivă care are peste trei milioane de urmăritori pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ana Maria Marković⚡️ (@anamxrkovic)

Frumoasa sportivă a fost accidentată


În prezent, Markovic joacă pentru clubul Grasshopper din Superliga feminină elvețiană. De asemenea, ea concurează pentru echipa națională a Croației.

Din păcate, Markovic a fost ținută pe tușă în ultimele opt luni din cauza unei rupturi a ligamentului încrucișat anterior. Totuși, judecând după activitatea ei recentă de pe Instagram, ea se apropie de revenire, potrivit TheSpun.


Cum se descrie fotbalista

„În viața mea, sportul a fost o pasiune de la o vârstă fragedă. Am fost gimnastă timp de 10 ani înainte de a ajunge la fotbal. Datorită surorii mele mai mici, care juca deja pentru FC Zurich, am învățat să iubesc acest sport special. Așa că mi-am început cariera de fotbal la 13 ani, mai întâi la FC Schlieren. La vârsta de 15 ani m-am alăturat echipei U21 a FC Zurich și am fost una dintre cele mai tinere jucătoare. De acolo am făcut saltul în Superliga feminină la fotbalul feminin GC”, scrie sportiva pe site-ul ei personal. 

Ronaldo este idolul ei

În repetate rânduri, sportiva a afirmat că își dorește să-i calce pe urme lui Ronaldo, idolul ei. 
Legenda de la Real Madrid, Luka Modric, este un alt idol al ei, dar Ronaldo rămâne inspirația ei supremă.

Ea a declarat pentru 20min: "Modric este cu siguranță un mare model pentru mine. Este un fotbalist de talie mondială și reprezintă Croația. Există mulți jucători buni printre femei, cum ar fi Bachmann. Dar jucătorul meu preferat în mod absolut este Cristiano Ronaldo, pentru că este atât de disciplinat. Cred că este super important să dai totul în sport și să ai o mentalitate bună ca el."

Nu-i place să i se spună că este „sexy”
 

„Mi-au plăcut articolele în care am fost numită cea mai frumoasă fotbalistă sau una dintre cele mai frumoase, pentru că mă face fericită să aud că sunt frumoasă. Dar au existat și articole de ziar în care eram descrisă ca fiind cea mai sexy femeie fotbalist. Asta nu mi-a convenit. De asemenea, din cauza familiei mele. Cred că trebuie să ai grijă ce scrii despre o persoană. Mai ales dacă nu o cunoști. Dar, per total, nu a fost chiar atât de rău. (...)
 Ulterior, mulți mi-au scris și mi-au pretins că sunt un fel de manager, dar eu știu exact ce vor de la mine. Nu m-au văzut niciodată jucând fotbal și se uită doar la aspectul meu. Cred că este o adevărată rușine. Cred că astfel de oameni ar trebui să se informeze mai mult înainte și să vadă ce pot face eu ca fotbalist. De asemenea, mulți oameni mi-au dat impresia că sunt drăguță și că acesta este singurul motiv pentru care pot face ceva din mine pe rețelele de socializare și vor să câștige bani cu asta”, a mai spus sportiva pentru sursa citată.

Autorul articolului: DCSport Team | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel