Superliga Romaniei Echipa condusă de Neluțu Sabău, activă la capitolul transferuri. Fotbalistul pe care îl au în vizor clujenii

Data publicării:
Facebook Universitatea Cluj
Facebook Universitatea Cluj

„U” Cluj nu a reușit să își atingă marile obiective în sezonul care tocmai s-a încheiat, dar noul lot al ardelenilor pare că se construiește rapid pentru viitoarea stagiune.



„U” Cluj, în căutare de întăriri

Clubul de fotbal Universitatea Cluj s-a despărțit, la finalul acestui sezon, de mai mulți jucători, dintre care Dragoș Tescan, Plamen Iliev, Andrei Pițian și Kevin Doukoure, fotbaliști care au ajuns la final de contract.

Totodată, clubul se află într-un continuu proces de transferuri, până acum „șepcile roșii” preluând patru jucători, respectiv Ovidiu Popescu (mijlocaș central, transferat de la FCSB), Vadim Rață (mijlocaș central, transferat de la FC Voluntari), Dorin Codrea (mijlocaș central, transferat de la Concordia Chiajna) și Iulian Cristea (fundaș, transferat de la Rapid). 

Următorul pe lista de sosire în Cluj este tot un jucător al celor de la FC Voluntari, Radu Boboc, în vârstă de 25 de ani. Fundașul dreapta se află în discuții avansate cu oficialii ardeleni, având șansa să reprezinte cel de-al cincilea transfer al formației „U” Cluj, potrivit gsp.ro Boboc ar fi de mai multă vreme în atenția antrenorului Ioan Ovidiu Sabău, astfel că mutarea la echipa transilvăneană este tot mai probabilă.

Formația FC Voluntari a retrogradat în ceda de-a doua ligă de fotbal în ultima etapă de play-out, chiar în urma înfrângerii obținute în fața celor de la U Cluj (0-1).

De asemenea, clubul Universitatea Cluj și campioana Cupei României, Corvinul Hunedoara, au ajuns la un acord pentru împrumutul jucătorului Roger Junio. În vârstă de 28 de ani, brazilianul a sosit în iarnă la „U”, bifând 20 de partide în tricoul alb-negru.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?