Baschet Echipa de baschet a momentului, Boston Celtics, înregistrează o nouă victorie

Data publicării:
Fotografie de la Markus Spiske, Pexels
Fotografie de la Markus Spiske, Pexels

Boston Celtics a obținut o nouă victorie, impunându-se joi, pe teren propriu, scor 127-112 în fața lui Phoenix Suns.



Lider detașat

Boston Celtics, echipa cu cel mai bun bilanț (52 victorii și 14 eșecuri) și liderul Conferinței de Est, a înregistrat o nouă victorie, impunându-se joi, pe propriul teren, cu 127-112 în fața lui Phoenix Suns, una din pretendentele la titlu, cu mai puțin de o lună înaintea încheierii sezonului regular (14 aprilie) al ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), informează AFP.

Echipa din Massachusetts a mizat pe vedetele sale Jaylen Brown (37 puncte), Jayson Tatum (26) și Al Horford (24), cei trei jucători fiind lideri și la aruncările de distanță, cu 15 reușite.

Boston Celtics a obținut cea de-a 30-a victorie pe arena TD Garden în acest sezon, în comparație cu cele trei înfrângeri înregistrate.

Pe de altă parte, Oklahoma City Thunder (46 victorii și 20 înfrângeri) a revenit din nou pe prima poziție în clasamentul Conferinței de Vest, loc care fusese preluat în urmă cu o zi de Denver Nuggets, campioana en-titre a ligii profesioniste NBA. Thunder a reușit să câștige cu scorul de 126-119 în fața lui Dallas Mavericks, echipă ce nu a beneficiat de prezența starului Luka Doncic, jucător accidentat.

În ciuda totalului de 36 de puncte și 12 pase decisive ale vedetei Kyrie Irving, texanii nu au reușit să obțină victoria în fața lui Thunder, al cărui cinci titular a înscris 99 de puncte, dintre care 31 pentru Shai Gilgeous-Alexander, aflat în cursa pentru trofeul MVP de cel mai bun jucător al sezonului regular.

Alte rezultate din ziua de joi, conform Agerpres:


- Portland Trail Blazers - New York Knicks: 93-105


- Houston Rockets - Washington Wizards:  135-119


- Milwaukee Bucks - Philadelphia 76ers:  114-105


- Chicago Bulls - Los Angeles Clippers: 111-126 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Baschet




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel