Handbal Echipa de handbal masculin a CSM București continuă colaborarea cu Eliodor Voica

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Anunțul continuării colaborării dintre cele două părți a fost realizat de către clubul de handbal, pe site-ul oficial.



Eliodor Voica își continuă parcursul la CSM 

Antrenorul echipei masculine de handbal CSM București, Eliodor Voica, se va afla pe banca tehnică a „tigrilor” și în sezonul viitor, „după ce și-a îndeplinit obiectivele în sezonul 2023-2024”, a anunțat clubul, luni, pe site-ul său oficial.

CSMB s-a clasat pe locul cinci în Liga Zimbrilor și a câștigat finala mică a Cupei României, fiind câte un loc mai sus în fiecare dintre cele două competiții interne față de anul precedent.

„La CSM București am îndeplinit atât obiectivele de performanță stabilite de conducerea clubului, dar și cele legate de continuitatea în creșterea jucătorilor români, mulți din pepiniera proprie. Voica, Nica, Duță, Mitu sau Oancea sunt astfel de exemple, care au crescut și au confirmat în tricoul lui CSM București. Alături de ei, dorim să aducem și alți sportivi de la CCJ, care să facă pasul spre handbalul mare.

De asemenea, mă bucur că există în continuare un suport al clubului în investiții în jucători străini, ce pot aduce un plus de valoare care să facă diferența în momente cheie ale jocului. Alături de ei și de tinerii care vin din urmă vom continua să clădim o echipă competitivă”, a declarat Eliodor Voica.

„Colin”, în vârstă de 51 de ani, este antrenor principal al echipei de handbal masculin a CSM București din iulie 2020. A mai condus formațiile Dinamo București, HC Buzău și Știința Bacău, dar și echipa națională masculină.

El a câștigat campionatul intern de două ori cu Dinamo, cu care a fost prezent și în EHF Champions League, dar a fost și vicecampion de patru ori, are o Cupă a României și o Supercupă.

Ca jucător, Eliodor Voica a fost unul dintre cei mai buni din generația sa. A evoluat la Dinamo București, la echipa germană HSG Nordhorn, la RK Badel Zagreb, cu care a pierdut o finală EHF Champions League în fața Barcelonei în 1998, la RD Skofja Loka din Slovenia și la US Ivry din Franța.

El a îmbrăcat tricoul naționalei României în peste 205 partide, printre care și cele de la Campionatele Mondiale din 1993 și 1995 și cele Europene din 1994 și 1996. Este în Top 5 golgheteri ai României, cu 867 de goluri marcate, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Handbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?