Superliga Romaniei Echipa etapei a doua din playoff/out. Jonathan Cisse, de la Oţelul, una dintre surprize

Data publicării:
Foto cu rol ilustrativ: Pexels
Foto cu rol ilustrativ: Pexels

LPF a publicat echipa etapei a doua din playoff/out. FC Botoşani are 2 jucători în echipa ideală, iar Oţelul unul. Şi Dinamo este pe listă, după remiza cu Petrolul de pe Arcul de Triumf. 



Cel mai bun portar al etapei a fost desemnat Ştefan Târnovanu, de la FCSB, care a închis perfect poarta în meciul cu Farul Constanţa, câştigat de roş-albaştri cu 1-0. Pentru Târnovanu, acesta a fost al 14-lea meci fără gol încasat în campionat în acest sezon, fiind lider la acest capitol. 

Pe lista fundaşilor, locurile s-au împărţit. Doi dintre fundaşii din echipa ideală vin din playoff, iar doi din playout. Matija Boben, de la CFR Cluj, a prins locul graţie golului marcat în deplasare, la Sf. Gheorghe, prin care a adus un punct echipei sale, în timp ce Risto Radunovic de la FCSB a făcut un joc defensiv perfect cu Farul Constanţa. 

Ceilalţi doi fundaşi care au prins echipa ideală sunt Jonathan Cisse, de la Oţelul Galaţi, care a marcat golul etapei, decisiv în victoria gălăţenilor cu FC U Craiova 1948 (n.r. victorie cu 2-1), şi Gabriel de Moura, de la Dinamo, care a dominat banda dreaptă în meciul cu Petrolul şi a înscris în premieră în Liga 1. 

Botoşani are doi oameni în echipa ideală 

Victor Dican, de la FC Botoşani, intră în linia de mijloc a echipei ideale a etapei a doua, după ce a marcat golul victoriei cu Poli Iaşi, Pentru el a fost a treia reuşită din acest sezon, iar botoşănenii păstrează speranţe pentru salvarea de la retrogradare. 

Adrian Şut, marcatorul singurului gol din meciul Farul Constanţa - FCSB 0-1, a fost şi el desemnat în echipa ideală, în timp ce linia de mijloc este completată de Sherif Kallaku, de la Sepsi Sf. Gheorghe, care şi-a trecut în cont o pasă decisivă în meciul cu CFR Cluj. 

În linia de trei din faţă apare al doilea jucător de la FC Botoşani. Este vorba despre Enzo Lopez, care se dovedeşte a fi un transfer extrem de inspirat. În meciul cu Poli Iaşi, Lopez a marcat şi a dat şi pasa decisivă pentru golul lui Victor Dican. 

Celelalte două locuri din atac sunt ocupate de oamenii care au întors meciul Universităţii Craiova cu Rapid, Ştefan Baiaram şi Alexandru Mitriţă. Baiaram a ajuns la 20 de goluri marcate în 127 de meciuri jucate în Liga 1, în timp ce Alex Mitriţă a ajuns la 13 goluri şi 11 pase decisive în acest sezon de Liga 1. 

Antrenorul etapei a fost desemnat Ivaylo Petev, de la Universitatea Craiova, care a gestionat perfect meciul cu Rapid, în ciuda eliminării lui Houri din repriza a doua. Sub comanda bulgarului, Universitatea Craiova are nouă meciuri fără înfrângere şi trage la titlu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?